På barn hab...

..Gick det jätte bra!

Alfons visade upp sina bästa sidor och satt gärna och byggde tågbana med "tanterna" som vi fick träffa. Han skötte sej exemplariskt!
Men trots att han var snäll och duktig där, så kunde även de läkare vi fick träffa se att det var någonting. Det var tex. svårt att få kontakt med han, han radade gärna upp leksakerna, han förstår inte så mycket osv.
Så vi ska få komma dit igen för vidare "utredning" på vad det skulle kunna vara.

Folk har oftast sagt till mej, när jag har sagt att Alfons inte förstår så mycket, att "jo då, barn förstår mer än vad man tror". Ja men inte Alfons har jag kontrat med.."jo då" har jag fått till svar. MEn igår bekräftade dom att jag har rätt, han förstår inte så mycket som han "borde" precis som jag alltid sagt.
Dessutom sa dom att vi skulle förenkla alla meningar till den nivån han lättast kan förstå och andvända oss av stöd av bilder. Tex. om vi ska åka till farmor, då visar vi bilder på våran bil och på barnens farmor och om vi ska äta mat där, så visar vi en bild på mat osv. Samtidigt som vi självklart pratar med han också. Får se hur det funkar..

Igår kväll/eftermiddag var jag helt ur form, jag åkte på jordens migrän anfall och vart liggandes från klockan 19 då vi kom hem, tur att jag lyckades övertala Mogge att följa med hem, annars vette tusan hur jag gjort. Idag känner jag mej bättre men fortafarnde inte riktigt pigg, bätte än igår iallafall.

Åter kommer sen!

Kommentarer
Postat av: Mimi

Vad skönt att ni får bekräftelse från de som kan! Såklart vet ju du bäst hurvida han förstår eller inte, du är ju hans mamma. Det är ju super att ni får snabb hjälp nu!



Det där med bilder är suveränt! Det har vi använt oss av på ett dagis där vi hade barn med olika svårigheter och det gjorde deras vardag mycket enklare =)



Hoppas att du mår bättre snart! Kram!

2008-11-05 @ 09:30:53
URL: http://faxbrink.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0