Badet!

I morse fick vi sovmorgon till klockan 9, det var skönt, dessvärre hann jag inte ringa läkaren som var planerat att göra under dagen.

Klockan 12 skulle jag och Affe träffa Emma och Maritha på Storsjöbadet, innan dess åkte han och jag på Coop och handlade lite av varje så vi slapp det på hemvägen.
Klockan 11.45 befann vi oss på badet och Alfons fick sej en glass medans vi inväntade vårt badsällskap, dom kom och vi gick och bytte om.
Till en början ville Alfons inte alls lämna omklädningsrummet efter att ha sett allt vatten utanför dörren (Alfons är rädd för vatten) men så väl ute så gick det bra...Det var ju inte direkt så att han slängde sej i vattnet, men att han gick fram till vattnet och plaskade lite var ett stort steg!
Alfons och Maritha busade och lekta medans jag och Emma åkte lite rutchkaner och plaskade på lite. Alfons älskar verkligen både Emma och MAritha, innan han somnade på vägen hem i bilen idag så sa han "Maritha bada, Maritha glad" sen somnade han på ett par sekunder.

Vi bubblade, vi busade, vi åt och mådde jätte gott iallafall!
Bara Alfons släppte lite på alla sina spärrar så hade han jätte kul, sista timmen skrattade han ohejdat när Emma åkte rutchkana så det stänkte vatten på han och när de små fontänerna i kanten på den stora poolen sprutade vatten. Han doppade sej aldrig, men han hade det så kul ändå på kanten med vatten upp till vaderna som max och huvudsaken var att han hade kul. Det var såå kul att se han glad!


Lite försiktig till en början :)


Men Emma var som en fisk hela tiden.


Såklart hittade han boksäver även på badet :)


Alfons och Maritha


Söt unge!


På väg därifrån skulle alla dessa lampor undersökas på nära håll..


..Alla!! Token!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0