Jaha men annars idag då??

I förmiddags efter vi lämnat Alfons på dagis åkte jag, Mogge och Kelly in mot stan, lämnade av Kelly hos min momma så att vi skulle få handla helt själva för en gångs skull..
Vi började på Ö&B, sen Willys, efter det IXO (där jag ska in och köpa en klänning till Kellan i måra) och sen vart det en sväng på Barnens hus där vi köpte en tre hjuling till Alfons, som han ska få när han fyller år. Hoppas att han blir lika glad när han har en egen som han vart när vi var på barnenshus förra veckan och han provade den här cykeln :)

När vi kom hem så lagade jag mat och sen for jag och Alfons och hälsade påTommina (med barn) en snabbis innan vi for hem och åt middag. Alltid trevligt att träffa henne! Och barnen så klart!

Annars i kväll har jag inte gjort mkt alls, skulle behöva börja baka lite innför kalaset i helgen (eller kalasen rättare sagt) MEn känns inte som jag orkar ikväll...Eller ska jag göra några muffins kanske?Hmmmm....
Det kommer inte bli så mycket bakat den här gången som det brukar bli när någon här hemma fyller år. Inte med tanke på att jag har så pass ont när jag står. Så idag kölpte vi lite färdig kakor åxå (fuksk! Ja jag vet)men jag ska baka lite iallafall.

Jo jag ska göra muffins, jag har bestämt mej!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0