Te, fruktsallad och en "seger cigg"

Sånt mys har jag här alldels för mej själv.. Barnen sover och jag njuter av tystnaden, som jag till 99% säkerhet vet kommer att upphöra snart! Och det kommer vara Kelly som står för avbrytandet av den tystnaden..
Kelly sov för visso heeela natten i natt!!! Somnade 18.15 och sov till 06.00 då gav jag henne nappen och hon somnade om till 08.00!!! Det var riktigt skönt..Men jag må låta negativ, men jag tror tyvärr inte att det är något som håller i sej..

Igår pratade jag med sonen till han som körde på barnens vagn för ett tag sen..Han sa att jag skulle prata med Babyproffsen och se vad dom kunde göra, så skulle hans pappa stå för den kostnaden..
Idag var vi in på babyproffsen, tjejen som kollade på vagnen sa att det bara var att köpa en ny vagn, eftersom att det har blivit sådant tryck vid skadan så att det kan finnas massa "dålda fel", så vagnen var inget att ha kvar eftersom att det kan hända att den rasar ihop. Och det vill jag ju inte riskera direkt!
Så ikväll pratade jag med sonen igen, och han tyckte det var dålig kvalitet på vagnen isåfall
-"Ja menar lite måste dom ju tåla när det är en så pass ny vagn"?! sa han.
-"jo men kanske inte att bli på körd av en bil med släp vagn" sa jag.
-"nej det är klart, jag ska höra med pappa vad han säger"..

MEn jag menar vi behöver ju inte en splitter ny vagn, bara vi får en likvärdig och samma märke så klart, eftersom jag är sååå nöjd med vagnen! Och dessutom sa hon som jobbade på babyproffsen att det går att ta på hans försäkring, och då behöver han ju bara stå för självrisken..

Idag var vi en sväng på Dressman också, Mogge fick pressentkort där när han fyllde år och idag börjde den stora rean där..Så han hittade 2 par jeans och allt som allt  vart det 250 kr, och det är inte mycket!!
Köpte även pressent till Elinor som fyller 50 på Lördag! (eller hon har redan fyllt, men kalaset är på Lördag)

Efter stads turen åkte Mogge på Jobbet och jag och barnen for till min momma och fikade lite, där befann sej även min mamma, så det var kul att träffa henne med, det var ett tag sen!

Men nu sover som sagt barnen och jag tror att jag ska ta och göra det samma faktiskt! Skönt att komma i säng i tid emmellanåt!

Längtar tills imorgon när Mogge är hemma!! Det är såå mkt roligare att vara hela familjen tillsammans några dagar, än att man ska gå själv och försöka roa två små..Sen är det ju kul att umgås med en vuxen efter barnen somnat och inte bara med Sandra på telefonen..Inge illa om Sandra på telefonen, det har ju blitt mer en rutin än ett undantag att vi pratar VARJE kväll, men det kan vara kul att faktiskt se den man pratar med ;)...

...Sandra får skaffa webb kamera!! Där har jag det!!     ;D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0