Skoter och fyrhjuling!!

Igår efter värsta snöandet hade gett med sej, så for vi till Fåker, till Sandra, Fredrik och Stella för att barnen skulle få åka skoter och fyrhjuling. Och gissa om det var poppis?! Det tindrade i ögonen på både Alfons och Stella, när dom satt i knät på varsin pappa och på varsitt fordon;) Det var inte ens några som helst problem att få på Alfons skoter hjälmen som han lånade av Stella! Alfons hade bara åkt skoter ett par gånger med "moffa" förrut, och jag var nästa lite nervös att han skulle tycka att åtminnstone fyrhjulingen var lite läskig, men ICKE!! Enbart kul!! Stella är ju van att åka sen förr, "vardags mat" för henne liksom;) MEn hon tyckte det var kul hon med..


Efter åkandet så följde Sandra med familj med hem hit, vi åt hammagjorda burgare, och mums vad gott det var!! Det första stekta jag ätit på snart 2 månader, inte illa!

Men det som var roligast av allt på hela dagen, det var nog att Sandra körde fast med skotern innan vi skulle åka till oss. Det var så illa att hon fick ringa till Mogge och Fredrik så dom fick komma och hjälpa henne:D När dom kom tillbaka var Sandra DYNGSUR, från fötterna till höfterna ungefär! Så går det när man åker skoter i jeans;) Undertiden satt jag och alla 3 barnen i bilen med värmen på det högsta, lyssnade på musik och mös!

Första dagen i går som Kelly var helt feberfri också!! Första dagen på 8 dygn!! Och det bästa av allt är att det verkar hålla i sej, ingen feber idag heller...

Undra vad man ska hitta på idag då? Det blåser ju rätt bra här! Men kanske att man tar sej ut med Affe en stund iallafall..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0