Skit väder!!

Hmmm, när jag äntligen vågat mej ner för backen med vagnen så ska det vara det här slask vädret :( Vi som tänkt vara ute fram tills middagen, men så vart det ju inte, men det vart en timme iallafall..Bättre än inget!

Alfons är ju inte direkt mycket för att prata, han säger bara enstaka ord och när det passar han!
MEn alfabetet, det har han lärt sej! Inte så att han säger bokstäverna, men han vet vilken bokstav som är vilken om man frågar..
Han fick en grej i julklapp av farfar, med hela alfabetet på. Trycker man på A så säger det A-anka, trycker man på B säger den B-bil osv, osv.. Och på P säger den P-paraply, men nu har Alfons kommit på helt själv att bokstaven P är samma som P- papper, vart har han lärt sej det?! Så så fort han ser ett P säger han "pappij"= papper..
Alla andra bokstäver har han också lärt sej iprincip själv, och nu är han så mallig att han kan alla, så han vill jämt att man ska fråga tex "vart är Ä-äpple?" också trycker han på den knappen!
Han har även fått för sej att det är kul med registrerings skyltar på bilar, eftersom det är bokstäver på. så varje gång man går förbi en bil så frågar han -"e de?" och iochmed det så ska man fråga han alla "registrerings bokstäver".
Tex våran bil som har XCY då ska man fråga "vart är X-yxa?" så pekar han. "Vart är C-cykel?" så pekar han. "Vart är Y-yxa?" så pekar han..Förstå vilken tid det tar att gå igenom en hel parkeringsplats!! ;)

Jag hade tänkt att Kelly skulle sova mellan 14-16 nu idag, men det ville inte hon, efter en timmes sömn vaknade hon..ska bli sååå skoj att hålla henne vaken tills minst kl 18..

Nu ska jag ta och börja med middagen! Vet inte vad vi ska äta än, ska kolla vad som finns..

Kommentarer
Postat av: Linnea

Hihi! Va duktig han är lille Alfons!

2008-03-12 @ 17:37:34
URL: http://www.ninnea.blogg.se
Postat av: Sandra

Oh lilla gumman då!!! Du
får komma hit en dag eller jag till er snart så ska vi hjälpas åt vännen!!!! Duktig han är Alfons som kan alla bokstäver!!!!! Puss&Kram

2008-03-12 @ 21:01:26
URL: http://lillis85.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0