Så ska det låta!

Kelly har fått tag på tv dosan och har bläddrat fram så ska det låta, och står i gåstolen och tittar. Hon är stilla som ett ljus!

Jag har plockat ännumer här hemma, dammtorkat och vart till Svanstavik och köpt ett par handskar till Alfons med kardborreband långt ner på handen, så nu borde jag kunna få in hans tumme där den ska vara..
Köpte även en fuskpolo till han som han ska ha när han är ute så att inte hela nacken och halsen är framme.
Det var biligare än vad jag trodde på den affären!!


...Fick ta et litet avbrott här i mitt bloggande för att gå ut och lägga Kelly i vagnen. Det var visst inge kul med så ska det låta längre...

I eftermiddag efter att Affe slutar dagis, så ska vi åka till Helgebacken för att hälsa på Evy och Nini. Det var ett bra tag sedan vi var där sisst, så idag får det bli.

Jag har inte hunnit dammsuga och skura än, men jag tror att jag ska passa på att göra det nu medans Kellan sover ute i vagnen.


Internt: Hoppas att du har hunnit blivit riktigt som folk igen Sandra. Det är inte varje dag man får en sådan "kick" va?? Ringa mej och vara så till dej mitt i dagen ;)

Kommentarer
Postat av: Sajo

*ler STORT*
Nä du det är inte varje dag det inte!
Kan meddela tant att jag har INTE blivit som folk än och kommer (förhoppningsvis) inte bli det på ett tag heller..den här karamellen vill jag suga på länge! =)

2008-03-28 @ 06:50:35
URL: http://www.nogg.se/sajo

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0