Öroninflammation..(eller hur det stavas)

Fick ringa till läkarna här i Myrviken förrut eftersom att Kellys feber började stiga igen.
Där fick vi träffa en BRA läkare!! HAn tittade NOGA på Kelly både i halsen och öronen och lyssnade på hjärtat och lungorna..Ville titta en extra gång på ena örat, och mycket riktigt där såg han....Öroninflammation...SUCK!!

JAg är visserligen glad att jag vet vart febern kommer ifrån, men hur kul är det med öroninflammation då?! Inte det minsta!!
Så ska Kelly äta pencilin i 5 dagar, och sen förhoppningsvis är ska hon vara pigg och frisk igen..

Just nu så har hon somnat i sacko säcken framför tv:n, så hon får väl ta en liten tupplur innan det är dax för sängen..Hon har ju trotts allt 39,5 i feber just nu så jag kan tänka mej själv hur pigg man skulle vara. Hon fick nyss Alvedon, som jag hoppas hinner verka innan det är natt.
Alfons och pappa är uppe i lekrummet och leker, och jag sitter här och njuter av att inte ha något febrigt och gnässigt litet barn i famnen..Nog för att hon är gosig när hon har feber, men ack så varm hon är, man svettas och svettas av att bara hålla i henne..

Liza har åkt till sin kille, där hon ska bo medans pappa med familj är i Thailand..Hur ska vi klara oss nu då?!   ;)Mogge är hemma ikväll, men imorgon ska han nog jobba, så ikväll klarar jag mej :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0