Men försvinn då, förbannade feber!!!

Kellys feber tycks inte vilja ge med sej. Imorse när hon vaknade fick hon välling för att sen somna om till 07.45, rena sov morgonen om ni frågar mej :) När jag tog upp henne då, så kändes hon varm och var hängig,tog tempen, och mycket riktigt 39,4 i feber.. När ska det ge sej!? Det lär väl vara minst lika jobbigt för Alfons som det är för Kelly känns det som. Han hinner knappt få någon uppmärksamhet alls nu, och så vill jag ju inte ha det.

Jag hostar och snorar, Alfons hostar och snorar, Kelly hostar och snorar samt har feber..
Men hallå! Mogge då, ska han klara sej?! Orättvist i såfall!!!
Mogge ska jobba idag, så vi får se vad kvällen kommer att ha att bjuda, feber, snor, hosta, grin och gnäll mest troligt :( Det mesta gnället kommer säkert jag att stå för, efetrsom att jag har ett tålamod som är sååååå långt...Eller så inte!!

Svärmor kommer förresten hit med Molly och Hugo i eftermiddag, vi ska vara hund och katt vakt när hon är i Norge och roar sej ;) Från idag tills på Söndag..Kan bli spännade, för tydligen så är Hugo (katten) Ett riktigt monster, som biter sönder sladdar, river ner allt som kommer i hans väg, sen så är han rätt busig och när han busar kommer klorna fram..MEn det lär väl gå bra..Eller?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0