JIPPI!!!

Jippi, jippi, jippi!!

Jippi, dels för att vår efterlängtade föräldra penning skulle tydligen komma imorgon!! ÄNTLIGEN!! Inte en dag för tidigt! Så imorgon bär det av till stan för att handla sånt som gör att det är lite roligare att gå till kyskåpet..Alltså mat..

Jippi, dels för att barnen har gått och lagt sej! Kelly sover, men Alfons har inte somnat än, men är nog på god väg..Hoppas jag!! skönt med lite tid för sej själv..Innväntar Andra avenyn, som varenda sön, Mån och Tis!!

Jippi, dels för att Maria och Alvin var här en sväng efter dagis idag (Vilmer med, men han sov ute i vagnen hela tiden) och slog ihjäl ca 2 timmar av eftermiddagen med oss..Nog för att Alfons inte ville något hellre än att dom skulle gå hem, men men, mamma hade ju trevligt iallafall;) Medans dom var här, var Alfons bara grinig (och ledsen när han och Alvin vart osams), men så fort dom gått så vart han på strålande hummör och ville kramas och leka massor...

Men framför allt Jippi för att Kelly kröp lite grann idag, inte mycket men kanske tre steg iallafall. Sedan hon gjorde det idag har hon inte velat göra om det, men jag vet att hon kan nu, så imorgon ska jag kämpa för att få henne till att göra om det igen...Helst lite mer än 3 steg då också ;)

Håll i hatten, men nu ska jag ut och röka!! så bra gick det med " bara röka på helgerna" som tanken var när vi köpte första paketet efter 2,5 års uppehåll!! Jaja, man får skylla sej själv, så enkelt är det!!
Ska prova ringa Sandra och se om hon vill vara "röksällskap" med mej, via telefonen..

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hallå! Haha ja nu hade jag bloggat lite:) Ska försöka att bättra mig... Hihi!

2008-03-10 @ 21:59:17
URL: http://lillis85.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0