Enöga

Japp, det är namnet jag hat gått under idag...Iallafall så har Mogge kallat mej det ett antal gånger, eftersom att jag har åkt på ögoninflammation=( Hur kul är det då?!...Skit trisst, skulle jag vilja säga!
Ena ögat var alldeles igen svält imorse när jag vaknade, och först mitt på dagen så vart det nästan normalstort igen, men ändå alldeles rött och kliar som bara den..Less!

Så det första jag gjorde i morse var att ringa och fråga svärmor om vi fick komma trotts min ögoninflammation, och svaret vart:-"JAAA!" så där har vi vart idag, tillsammans med barnens kusin Engla och faster Therese. Det var kul, även om jag hade föredragit att varit ute med barnen i det kanon vädret som vart idag..

Kelly fick vara påskkärring idag och hon var sååå söt! Tänk om jag kunde fatta hur man lägger ut bilder här på bloggen, då hade jag lagt ut bilder lite då och då!  
Ska höra med Maria någondag om hon kan visa mej  :)
Alfons fick vara finklädd i skjorta och jeans, han åxå naturligtvis super söt!
Barnen fick ett varsitt påskägg av oss i morse, Alfons normalstort fullt med olika choklad godisar och surisar ( det enda som han riktigt gillar i godis väg)
Kellys ägg var väl ungefär lika stort som ett vanlig hönsägg med två skummbananer och två skumgrodor i..Tanken som räknas, för det är väl klart att även hon ska ha sej ett påskägg!
Barnen fick även ett varsitt ägg av farmor och willy..Så Kelly har numer godis för flera år framöver ;)

Ikväll ska jag och Mogge titta på "Solstorm" hoppas att den är bra nu då!
Barnen har lagt sej för drygt en halvtimme sedan, och jag hoppas att Kelly sover hela natten i natt! Hon har nämligen vaknat flera gånger per natt i några nätter nu (även om det inte är lika många gånger som det har vart förrut, så är det jobbigt ändå)
Trodde att båda barnen hade någon slags "socker kick" eftersom att båda verkade pigga trotts att klockan var 18.30, men 10 minuter senare sov båda två..*lättad*

Nu väntar mys i soffan mellan "enöga" och Mogge :D

Kommentarer
Postat av: Carro

Stackare lät trist det där, måste ju fråga om filmen var bra?? isåna fall ska jag hyra den ikväll! glad påsk på er KRAM

2008-03-22 @ 04:54:16
URL: http://dacarro.blogg.se
Postat av: Gärdvall

Du är väl medveten om att du enligt större delen av medlemmarna på Familjeliv, har skrivit att du ska ha sex i soffan.... ;-)

2008-03-23 @ 14:31:33
URL: http://gardvall.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0