Då var det morgon, igen...

Uppe och pigg!
Specielt eftersom att Kelly var vaken mellan 03-04.30, det var ju såå kul :(

Igår var vi som sagt in till stan för att handla, och Alfons fick vara hos gammel-momma under tiden.
När vi var klar på Marpiraten och Ö&B så for vi för att hämta Alfons, men då hade dom precis kommit ut, och då ville han leka ute en stund innan han satte sej i bilen. Så jag, Mogge och KElly åkte på apoteket och Rusta en sväng åxå samt tankade bilen, innan vi hämtade han igen..

På väg hem så var Kelly gnällig, så jag fick sitta bak med henne och sjunga, sjunga för full hals rättare sagt:) Jag skulle inte påstå att jag sjunger vackert direkt, men det verkar både Alfons och Kelly tycka...? Så fort någon av dom är gnällig så räcker det med att jag sjunger "Be-bop-a-lula" för dom (jag vet igentligen inte hur den låten går, men dom verkar tycka att jag sjunger rätt iallafall)

Väl hemma så var det dags för middag, som igår vart tätt följt av kvällsfikat.
Alfons som drygt ett halv år ätit yoghurt till både frukost och kvällsfika, kom på att han ville ha välling, så det fick han. Åt  200 ml, medans han mös i soffan med pappa, Kellan mös i sacko säcken..Skönt att kunna ha välling som ett alternativ, när det är fika dags.

 
Kan tillägga att Affe slutade villja ha välling för drygt ett år sedan, men ändå mös han så här igår:)



KElly myser alltid med vällingen!



I dag ska jag och Sandra ta med Alfons och Stella så dom får titta pådans tävling i sporthallen i stan. Hoppa sdom gillar det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0