Umeå -tur och retur.

Igår klockan 6 på morgonen bar det av till Umeå, med att snabbt stopp i Oviken för att lämna av Kelly hos Evy först.
JAg hade tid klockan 11.30 och vi han dit precis lagomt i tid. 15 minuter senare var undersökningen klar och dom hade hunnit konstatera att allt såg jätte bra ut!
Så eftersom det gick så fort där, så passade vi såklart på att ta en runda på stan. Det var första gången (och förmodligen sista) som vi var där helt barnledig båda två. Det var faktiskt riktigt kul att gå med Mogge på stan! Han fråga flera gånger om det var någon affär jag ville in på och om jag var säker på att  jag hade tittat klart i affärena innan jag gick för att betala(?)
Vi handlade både skor och kläder till oss båda och dessutom en jacka till Alfons, åt mat och tog det lugnt.
Eftersom vi visste att Evy skulle åka hem till oss och lägga KElly på kvällen, så behövde vi inte stressa hem, så vi tog även en sväng om på Dollarstore i Strömsund. Där hittade man som vanligt en hel del "små kraffs" både hem och till barnen.

åkte in till gammelmomma och hämtade Alfons (som inte alls ville hem) lämnad en bukett med blommor som tack för hjälpen och sen for vi hem.
KElly sov när vi kom hem, men väldigt oroligt, tydligen två framtänder på väg *ska jag skratta eller gråta*
Annars hade det gått jätte bra hela dagen. Även Evy fick en bukett med blommor eftersom hon är så snäll och hjälper oss även hon om vi behöver någon hjälp med något.

Sen var det god natt för både mej och Mogge. Man blir rätt slliten av allt bil åkande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0