Nu har Lördagen passerat.

Idag har vi vart in och handlat mat på Lidl, Alfons var en exemplarisk kille att ha med sej. Hur go och snäll som helst gick bredvid oss utan att ens försöka att rymma :)

Efter vi vart där åkte vi till "moffa" och hälsade på en sväng. Passade på att hämta gungställningen som vi fått av dom också. Skönt att ha den så att man kan gunga båda barnen sammtidigt, den vi har nu sitter i en gren i ett träd bredvid soptunnan, så det känns skönt att kunna placera den här vart man vill.

Sen åkte vi och hämtade Golfen på Mogges jobb (där den har stått sedan den pajjade) Mogge körde hem den, och jag och barnen åkte till Sandra och Stella en stund. Alfons och Stella har börjat att leka så himmla bra och det är jätte kul att se!

Bar vidare hemöver för att packa upp allt och för att laga mat, åt, lekte, duschade barnen, lekete lite till, kolla på barnprogram och sen var det välling, tandborstning och slutligen hopp i säng:)...För barnen alltså..Kelly har sovit jätte dåligt idag och Alfons har inte sovit något, så det var inte direkt några problem att lägga dom ikväll.


Alfons och "moffa" sparkar boll..


Kelly och moffa mös. Det första Kelly gjorde när vi kom dit var at tslänga sej i famnen på moffa och sen ville hon inte därifrån :)


Nu ska jag väl ta och läsa lite bloggar och hålla koll på Mogge så att han inte ramlar ner från carportstaket (där han nu mer spendrar alla lediga kvällar) allt för att jag ska kunna dricka en folköl på alltan innan sommaren är slut ;)





Kommentarer
Postat av: Emilia

Jag hoppas att du inte köpte någon mjölk på lidel;P Kram

2008-06-29 @ 00:12:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0