Nervsammanbrott!!

i dag har det vart när både 1, 2 och 3 gånger att jag skulle ha fått nervsammanbrott och brytit ihop totalt!
Ungarna har vart super gnällig/skrikig och så klart båda två sammtidigt ..Suck!

Började dagen klockan 6 (vilket hör till vanligheten nu mera) och gick upp och duscha och gjorde mej och barnen iordning för fikat vi skulle på. På vägen dit hämtade vi upp Ullis som är på besök från örebro, åkte vidare till fiket och hoppades redan då att Kelly skulle somna i bilen. Det gjorde hon inte! Försökte fika och vara social, men eftersom båda barnen var som dom var, så var det knappast möjligt..Suck igen! Mogge var visserligen med han också så vi hjälptes åt, men det var jobbigt ändå. Försökte lägga en väldigt över trött Kelly i vagnen, men det resulterade bara i gallskrik som vägrade ge med sej. Det slutade med att Mogge fick ta bilen och åka en sväng så att hon somnade. Han åkte hem och jag var kvar på fiket med Alfons, som också var jätte gnällig bitvis:( När vi tillslut tog oss i kragen och skulle åka därifrån och mot Fåker till carro, så satt Kelly och panik skrek i bilen. Alltså hade inte hon sovit specielt länge.

Väl hos Carro så var Kelly fortfarande tjurig, så där vart vi max i en halv timme. Hann med en kopp kaffe och ge lille Rasmus hans gröt (2 Dunnis bodysar och en dunnis mössa)  Så det var väl huvudsaken, men det hade ju vart kul att hinna umgås liite mer iallafall..Djup suck!

När vi kom hem tänkte jag att det bara skulle vara att lägga mina 2 trötta barn och att dom skulle somna på 2 röda. Men så vart det inte. KElly låg och skrek i ca 20 minuter och Alfons ligger fortfarande och gnäller lite. MEn nu är det sov dags, så då ska dom sova, så är det!

Så nu hoppas jag på en fortsatt mycket trevligare eftermiddag!
Gnälliga och tjuriga barn orkar jag inte med någe mer idag..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0