KAOS!!

På ett bra sätt, fast INTE i köket :)

Jag har haft fullt upp de senaste dagarna med besök och själv vart på besök. Hur kul som helst! Synd att man missar att blogga på grund av utmattning bara ;)

Igår spenderade jag mestadels av dagen med Petra, först hos henne, sen här hemma(Mogge var åxå med). Sen åkte jag till Sandra i Fåker på kvällen och när jag kom hem så satt så klart Mogge vid datorn :( MEn eftersom han sälla nsitter vid datorn annars, så hade jag helt enkelt inte mage att sjasa bort han, så jag la mej i soffan istället.

Idag har Jag, Mogge och barnen vart till stan och handlat mat, efetr det kom Petra och Ellen hit, tror aldrig jag har skrattat så mycket åt och tillsammans med en människa så mycket som jag gjort med Petra de senaste dagarna..Mogge har rätt kul han med måste jag tillägga :D
En stund senare kom Emila och Erik hit (dom åkte alldeles nyss) och vi alla käkade middag tillsammans. Taco paj=MUMMA och trevligt. Vi försökte hjälpa Emilia i den mån vi kunde med planeringen inför hennes bröllop som komma skall (i Augusti för att vara exakt), sanckade skit och fes..
Skulle behöva ta tag i bänken i köket eftersom det var där vi samlade all disk från middagen. Roligare att umgås när man har främmande, istället för att man ska hålla på att plocka....MEn jag får se hur det blir med den saken ;)

Nu ska jag lägga fram kläder till både mej, Mogge och barnen, för i måra ska vi på lillasyrrans skolavslutning som börjar klockan 9 på morgonen...Ovettigt tidigt om ni frågar mej.

...Sen kanske jag ska plocka i och ur diskmaskinen...men bara kanske!

Kommentarer
Postat av: Lola

Om det är den Petra jag tror så har hon o jag gått gymnasiet tillsammans.

Hon är hysteriskt rolig! :D

2008-06-12 @ 23:10:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0