Kälarne!!

Idag tog jag och barnen oss ÄNTLIGEN iväg till Kälarne för att träffa Mimi och hennes familj!!

klockan 7.30 startade resan här hemifrån och starx före 10 var vi framme (dock ett par stopp för att leta Kellys napp, tanka och släppa av Liza i torvalla)

Väl framme var det jätte mysigt. Alfons och Devin fann varandra på en gång och lekte hej vilt mest hela dagen, Kelly höll sej väldigt lugn och snäll och vi vuxna umgicks och hade det trevligt..Även Linnea och hennes familj var där, så det gjorde saken om möjligt ännu bättre!

Det var även något slags "Kälarne power meet" som vi åkte i väg på. Det var Mimis familj som annordnade det, så vi hade turen att bli bjuden på inträdet. Tack för det!!
Där fanns det mycket att titta på för både barn och vuxna, bla en hoppborg som Alfons nätt och jämt vågade sej in i men devin hoppade som bara den.

Barnen trevs som fiskar i vattnet och Alfons vadade tillochmed ut i vattnet..Med skor och allt, och inte verkade han tycka att det var specielt kallt heller..?

 Vid halv2 tiden med blöta skor var barnen trötta, så då packde vi oss hem över och båda barnen somnade innan vi ens lämnat byn.

Tack snälla Mimi med familj för allt! Det här måste vi göra om!


Kelly fick låna Vingas räser bil.


Och Alfons lånade Devins lastbil.


Devin åkte på sin egna räcer!


Kelly tittar på när de andra hoppar i hoppborgen.


Ungefär så där långt vågade sej Affe in i borgen.


Lille super söta Dennis!


Alfons innan han traskar i vattnet.


Så här somnade kelly på väg hem ;)


Efter att vi ätit middag hemma åkte vi för att köpa Lördags godis och för att hälsa på Susanne med familj. Så här kul tyckte Alfons att det var när pappa "head bangade"


KEllan roade sej med Poo.


Även ikväll när han lekte med sin kära bokstäver skulle han ha på sej dock dressen...Konstig liten kille..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0