Hur sällan dammsuger jag??

Ja, man börjar ju bli fundersam! Kelly som inte brytt sej alls om dammsugaren förrut vart idag livrädd när jag drog igång den för att köra den ett varv på övervåningen. Så det var inge annat att göra än att dammsuga med ena armen och ha henne på andra :/ Jaja, gjort e det ju iallafall.

Barnen väckte jag efter klockan 15 idag, men det var ändå inga som helst problem att lägga Kelly klockan 18.30. Alfons har just lagt sej (vilket hör till vanligheten nu förtiden)..(att han lägger sej så sent)..

Annars har dagen gått fort, väldigt fort! Maria och Vilmer var hit en liten sväng förrut och jag var tvungen att fråga henne om klockan verkligen gick rätt. Det gjorde den, klockan var alltså 17.30 drygt :)

Imorgon ska jag och Emma ut och göra stan, det känns jätte kul. Om det är väder så ska vi spela minigolf och käka, är det styggväder så ska vi iallafall käka nåt, sen får vi se vad det blir.


Alfons med den nya vällingen som tydligen var suuuper god! 3 flaskor senare så var han nöjd:)


En väääldigt trött Kelly.. Och väldigt blå var hon ikväll ser jag nu. Tänk om jag skulle klä Alfons i lika mycket rosa :O

Nu väntar blogg läsning innan soffan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0