fasen!

Kom just på att jag har glömt bort tandläkartiden jag hade i förmiddags*grrr* Jaha, det blir väl en fin räkning då pga uteblivet besök :(

Idag har jag och barnen iallafall vart på Nyfiket och käkat lunch. Mycket gott! Vi mötte upp Emilia med familj där en sanbbis, men dom var på väg in till stan så det vart en snabbfika med dom. Jag och barnen var där lite tidigare än vad vi bestämt med Emilia, och som tur var(för mej och barnen) var det lugnt så Anna hade tid att surra lite ;)

Efter vi vart där tänkte vi åka hem, men Alfons började tjata om att han vill till "Ebvy"(=Evy) och Nini, så vi åkte dit en snabbis, men eftersom barnen var så trötta så vart det en väligt snabb sväng. Sedan bar det av hemåt och på vägen hem var det bara till att roa barnen så att dom inte somnade. Jag lyckades! Nu sover båda här hemma istället:)

Annars idag har vi inte gjort annat än: städat nedervåningen, jag och barnen har duschat, tvättat och hängt tvätt, det var nog allt.
Mogge hade tid på sjukhuset klockan 8 i morse, så då behövde man inte vara rädd att väcka han på morgonen heller, det var skönt.

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på...Börja med maten kanske, så att det är gjort när det är dags för middag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0