Möhippan!

Igår var jag på min allra första möhippa!

Dagen började klockan 11 på Statoil där Emilia (den blivande bruden) iklädd sjuksköterske dress och affro peruk fick tvätta bil rutor för 10 kr. Hon var mycket flitig!
11.05 sprättade jag min första cider, MUMS!!

Lite senare bar det av in till stan där Emilia skulle sälja saker till folk på stan. Emilia har valt fel yrke, hon skulle ha blitt en försäljare, där med basta :)

Efter det gick vi till Bowling hallen och bowlade och hade det trevligt som bara den..

Efter matcherna i bowling gick vi ner till JAck Rabbit och käkade och drack mycket gott, alla vart nog mätta, belåtna och lite mer berusade än vad vi var innan. MEn som sagt gott var det!! JAg bestälde mej en dricnk som var suuuuper god! Rekomenderar starkt den resturangen, jätta bra mat, fräsig inredning och SKIT GODA drinkar! Vi satt i raggarbilarna och åt..

Därefter tog vi bussen in till stan och satte oss på en pub och drack lite mer och surrade.
En stund senare kom skutsen som gick till Fröjd holmen, där var det dans med Barbados som spelade.

Jag sökte mej oavkortat till baren och intog ett par cider till.. JAg har ju sam sagt inte vart ut på ca 4 år innan igår så gissa om jag var "törstig";)
På "Holmen" fick jag även dansa lite grann, det är inte allt för ofta man "slår sina lurviga" i en foxtrot (eller vad man ska kalla det)

01.40 stod min snälle chaför Evy och väntade på mej för att skjutsa hem mej..Hon hade visserligen stått där sedan klockan 01.00 eftersom jag tydligen i ett savgt ögon blick hade sagt det till henne..Oooops!

Hem, surrade lite i telefon, sen vart det sängen!

Trotts att jag drack väldigt mycket under dagen/kvällen så vart jag aldrig så där jätte full (tacka gudarna för det!) och heller ingen bakfylla har jag sett till idag.. Lite dålig mage har jag haft, men annars helt ok=)

Bilder finns att se på www.gardvall.blogg.se   Eftersom att min kamera dog innan jag ens sett Emilia göra entre på Statoil, så har jag inga egna :( 
MEn jag tror att Maria skulle vara snäll och skicka dom till mej?

Kommentarer
Postat av: Lola

Låter som om möhippad blev lyckad. :)

När jag o maken firar våran 2:a bröllopsdag ska vi käka på Jack Rabbit o vi har bokat bord i en av bilarna. :D

2008-07-20 @ 17:57:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0