dagen...

Dagen har spendarats inne i stan tillsammans med Mogge och barnen. Vi var först på barnens hus för att köpa nån present till Kelly, men kom där ifrån med saker som var mestadels till Alfons..Oppps.. Kelly fick en gunga och Alfons fick en cykel hjälm, en stooor Po (teletubbies) och en Nono (dammsugaren i teletubbies) och det kalaset gick på närmare 700 spänn!!

Sen hade Mogge tid på banken och jag och barnen hade tänkt att gå ppå stan, men eftersom Alfons var trött så åkte vi till min momma istället och var ute där..

Efter det var det tänkt att vi skulle åka hem och att mamma, momma och Tim skulle komma hit och fira KElly.. JAg tyckte det var onödigt att dom skulle åka ända hit, när vi ändå var där. Så min momma firade Kelly och min mamma var sur..Hon vart skit grinig över att inte Tim skulle ha möjligheten att följa med hem till oss mm mm. Hon tyckte att Tim jämt kom i sissta hand (vilket inte är sant när det gäller mej, men hon själv har ingen kontakt med han pga av massa olika andledningar so,m gäller henne själv!!..) och att det var dåligt av oss att vi inte kunde stanna en stund till så att min momma kunde hämta Tim..Våra barn var hur trötta och grininga som helst, så det var ingen vits att stanna tyckte vi..Så det slutade med att vi åkte hem och lämnade en osams momma och gammelmomma där och struntade i att inte hon ville fira Kelly på hennes premisser..Va faan, har man 2 små så måste man anpassa sej efter dom, så är det bara! Själv har hon ALLTID bara brytt sej om sej själv och har säkert ingen som helst förståelse för hur vi lever med våra barn..Kelly fick alltså ingen present av mamma idag, fast den tydligen låg i mommas bil..Hmm, ja man ska inte bli brydd när det gäller henne!!
Skit samma! Kelly fick iallafall en ute möbel med fyra stolar av gammelmomma och 300 kr, så henne är det inget synd om! Visserligen var det inte en möbel jag själv skulle valt, men det var så kul att dom för en gångs skull köpte nåt som jag inte redan pekat ut, och alltså känns den mer personlig..

Nu är vi hemma och barnen sover..KElly iallafall Alfons vet jag inte än...

Lite bilder från dagen.


Kelly hjälper gammelmomma att sköta om hennes växter ute ;)


Alfons springer för fullt mot kameran och vill vara med på bild!


Det är lättsammare att krypa ute!


Jag..Finns inte så mycket mer att säga..


Raggarna, med kromade armbågar ;)


Trappor är såå skoj!


Alfons med hans po, som han fick idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0