Morgon..

Kelly vaknade endast två gånger i natt, varav en för att få välling, somnade om och sov till 7.30. Det var med andra ord en rätt bra natt, men tro ni att jag är nå piggare för det? NEJ NEJ, inte det minsta, jag hade lätt och ledigt kunnat lega till 10 tiden idag, men det är bara vackert att kliva upp och verka pigg..

Nu ligger hon ute i vagnen och sover, och när hon vaknar ska jag ta med barnen ut och leka en sväng.
MEn tills dess tänker jag bara ta det lugnt här framför datorn (i den mån jag får för Alfons vill säga) Men han har ju musik kanalen på så han är så nöjd ändå så..

DAgarna är så tråkiga, jag vill göra nåt. Och då menar jag inte att laga mat, tvätta, dammsuga, skura, mata barn, leka med barn, inte ens sitta vid datorn.. Jag vill göra nåt kul! Imorgon ska jag visserligen på stan med Emma (som jag är kontaktperson åt) När jag är med henne skrattar jag hur mycket som helst, hon är sååå rolig och go, så det blir säket jätte kul... Men det är ändå nåt annat jag vill göra, jag vet inte vad. Känna att man är nåt annat än mamma bara för en stund eller några dagar, men sammtidigt vill jag ju inte lämna barnen heller, hmmm, hur gör man då då?

Jaja, jag ska väl inte vara föräldraledig för alltid!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0