Huvud, axlar, knän och tår..

Igår var vi på Mora träsk, och det var super kul!! Åtminnstonne för mej  :) Alfons tyckte också att det var kul, men kanske mest att titta på alla nadra barn som var där och dansade och sjöng..Emma tyckte också det var kul, även om hon mest längtade efter McDonalds där vi åt middag efteråt. Emma är så duktig med Alfons och det är så kul att se. Hon passade honom medans jag stod i den lååånga kön för att få beställa våran mat, och jag såg att både hon och Alfons skrattade flera gånger, kul!!

Idag när jag skulle lämna Alfons på dagis insåg jag att jag MÅSTE ha bråddar! Upp till våran gård så är det en brant och ganska lång backe, och idag var det blank is och alltså ingen lätt match at tta sej ner med "jumpa dojjer" och en syskon vagn...När vi hade tagit oss 10 meter från ytterdörren insåg jag att det går inte att ta sej ner helskinnad, jag kommer alltså bryta både armar och ben (och mest troligt barnen med) innan vi är nere, så då vände jag och hämtade pulkorna till barnen och trodde att det skulle vara lättare, men det var det då rakt nte, det var ännu svårare. Så det vara bara att gå in och ropa på Mogge och väcka han så att han fick ta KElly medans jag gick iväg med Alfons. Det slutade iallafall med att vi tog sparken till dagis, sen att jag rammlade på arselet och och sparken for baklänges ner och så for vi i ca 20 meter, det hör inte hit :) Vi tog oss iallafall till dagis helskinnad både jag och Alfons..MEn naturligtvis så var vägen till dagis super sandad, så bitvis fick jag bära sparken med Alfons på, men men..Fram kom vi ju som sagt ;)
efter det så for vi till Myrviken och köpte salt, vi vill igentligen inte ha salt på vägen, men vad gör man?! Man måste ju kunna ta sej upp och ner för backen ju!

Så nu när jag hämtade Alfons så var det inga problem att komma upp med bilen iallafall, så imorgon kanske jag vågar prova att gå igen..Känns ju lite trisst att ta bilen till dagis nä man har ca 500 meter (max) dit. MEn det är inte av lathet iallafall  ;) Även om jag kan vara lat emmellanåt ;)

Har även städat idag, så nu är det rent och fint... Ett tag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0