Helgen..

de två första dagarna av helgen, dvs Fredag och Lördag spenderade vi på byn bara. Mogge fixade i ordning Chryslern så att den ska gå igenom besiktningen och jag och barnen var med varandra, både ute och inne..

På kvällarna kollade vi vuxna på film...

Men på Söndagen där emot då hade vi fulla upp. Åkte hemmifrån ca 09.00 på morgonen, och mot Lillsjöhögen för at fira Mogges svåger. Åt tårta och drack kaffe och kusinerna lekte en stund. Jaha det avklarat. Då for vi vidare mot Lugnvik där min lillebror Jesper fyllde år, där var det fullt hus och även där drack vi kaffe och åt tårta :) Vart där en stund och sen vart vi tvungna att åka mot Oviken, för att hämta upp våran käre barnvakt för kvällen. Det var möte på skolan här i Kövra ang. ned läggning osv, så vi ville visa lite intresse och därför ville vi gå båda två. Det var Mogges fd. låtsas mamma (tjorvigt, jag vet) som var barnvakt till barnen under tiden. Båda barnen var väldigt trötta efter dagen och båda lades i säng strax efter kl 18. Det var skönt att veta att båda barnen låg när vi var borta, så att stackars Evy inte behövde slite ihjäl sej  :) Tyvärr hade inte båda barnen somnat på engång, men hon hade heller inte behövt ta upp dom nåt mer, tack o lov! När vi kom hem sov dom så gott så...
.....Tills fram mot 00 tiden, då satte båda barnen igång att tokskrika.. Sen somnade iallafall Alfons om efter ca 1 timmes gnäll, men Kelly däremot, hon höll på precis hela natten lång..Jo visst, hon somnade väl till emmellanåt, men vaknade efter bara någon minuts sömn =( Så idag har jag pratat med Mogge att han måste vara hemma ett tag, åtminnstonne en vecka, så att vi kan hjälpas åt och dela på alt det jobbiga..Och även det roliga så klart!

Snart ska jag åka mot stan. JAg ska in och kolla på rean och efter det så ska jag iväg och bowla med Emma...Jippi!! Det e ju super kul att bowla ju, och det e minnst lika kul att vara med Emma!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0