Fåker..

Det vart inge Hugo och Felix idag, det vart Sandra och Stella i Fåker istället. Men det var inte fyskam det heller;)
Jag vet ju att om jag inte åkt dit, så hade vi ändå suttit i telefonen i MINST en timme nu på kvällen, det gör vi jämt! Har alltid något att prata om, även om vi kan älta samma saker flera gånger om, så verkar vi inte lessna på varandra. Kul att ha en sån vän! Vi brukar säga att det vore kul om dom bodde i huset bredvid oss här i Kövra..

Alfons och Stella jagade varandra och hade jätte kul. Det är så roligt att se dom leka så bra tillsammans, och Stella är sååå snäll med Kelly, ger nappen, lånar ut sin vagn och sina leksaker, och pussar och kramar henne..

Ett tag såg det ut som att vi inte skulle ta oss någonstanns. Alfons var alldeles jätte snorig och bara grät. Ingen feber men ändå jätte hängig:( Han höll på att somna i Mogges knä flera gånger, och det har han inte gjort sedan han var ett litet spädbarn.. Mogge njöt och tyckte det var jätte mysigt!!
Men lite Alvedon och 45 minuters sömn senare så var han pigg igen:D

På väg hem från Fåker så somnade båda barnen i bilen..Tänkte att det skulle bli en lååång kväll med pigga barn.. MEn kl 18 ville Affe lägga sej och 30 minuter senare så sov båda två!!

Nu håller jag på att längta efter helgen när Mogge är hemma. Allt är mycket roligare när man är hela familjen!! Skönt att Mogge har Fredagarna ledig åxå, så det blir lång helg!!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Det var så grett att ni kom så tiden gick fortare!
Skulle oxå vilja bo i huset brevid..

2008-03-02 @ 10:12:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0