Vad är det för fel på folk?

Jag har just sett en dokumentär på tv4+ om syskon som är kära, och även ännu värre, en mamma och en son som lever som man och hustru!

Det får mej att undra vad det är för fel på sådanna männsikor, sådanna som kan förälska sej i sitt sykon, sin mamma eller sitt barn, på det sättet att dom har sex, skaffar barn och anser sej vara man och hustru!?
Jag skulle väl aldrig, ALDRIG kunna bli kär på det sättet i något utav mina syskon, mina barn, eller min pappa! Älskar dom gör man ju så klart, men inte fan går man och kärar ner sej på det viset i en släkting heller!

Om jag fick reda på att pappa en gång i tiden satt en annan liten Macknow till världen som jag aldrig träffat tidigare men fick träffa nu, så skulle ju det vara min bror, pappas son och mina barns morbror..INGET ANNAT!
Självklart kan man ju tycka att ett syskon ser bra ut, meeen till en viss gräns! Jag har tillexempel världens finaste syskon och ger mej den på att både mina brödrer och systrar kommer ha klasar med killar och tjejer efter sej resten av livet...
MEn själv håller jag mej till dom jag inte är släkt med!

Ett utav syskon paret hade fått 4 barn tillsammans varav de första 3 vart omhändertagna, varför skaffa ett fjärde?! Eller varför ens skaffa ett andra barn efter att det första blitt omhändertaget av myndigheterna?!
Det fjärde barnet hade mamman än så länge hand om, pappan sitter i fängelse för incest, men framtiden för barnet var fortfarande oviss (som de beskrev i efter texten).

Men en annan fråga som jag har angåeende detta är: Varför åker bara mannen i förhållandet i fängelse? Det är ju lika mycket incest för kvinnan! Båda är med på det och det är inte våldtäkt mannen fälls för, utan för just incest..

Jaja, sjukt, hemskt och vidrigt tycker då ialafall jag att det är behövde bara skriva av mej lite!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0