Trött som...

..Ja jisses vad trött jag är! Har vart det hela dagen och kommer förmodligen vara det tills jag går och lägger mej ikväll.

Barnen har vi just lagt, ingen av dom har sovit något alls idag, så dom har vart riktigt gnällig och griniga nu på eftermiddagen (kvällen för dom)
Till middag idag vart det en varsin färdig Findus micro mat, så less är jag på julmaten, så pass att en micro mat smakade ljuvligt! Barnen har nog ledsnat för flera dagar sen, så Alfons åt som en häst till middag en hel XL tallrik åt han med god aptit :) Kelly åt inte fullt lika mycket, men mer än hon ätit de senaste dagarna vart det iallafall.

Imorgon ska jag jobba i Hackås, Mån, Tis och Fre jobbar jag den här veckan, ska bli skönt att jobba lite, men det känns som det kommer att blli en konstig vecka när det är en helg mitt i allt.
Nyår, vad gör man då förresten? När man har två små barn och en sambo som man gärna vill fira med finns det inte så mycket att välja på, tända marshaller och äta gott här hemma bara. Eller någon som har något annat förslag?

Nu ska jag avsluta med att tala om att Alfons sov ända till klockan 9 imorse, torts att han somnade klockan 17 igår!! 

Kommentarer
Postat av: Åsa

Jag undrar samma sak..

2008-12-28 @ 21:09:21
URL: http://torgersson.stoll.nu
Postat av: Sandra J

Jag med... känns inte som att nyår är den perfekta barnhelgen så vad hitta på??!

2008-12-29 @ 10:49:20
URL: http://nogg.se/sajo

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0