Ny duschad...

..Och ren sitter jag här!

Dagen på jobbet har gått super fort och vart trevlig. Det vart så att jag ska jobba även imorgon på samma ställe och Onsdagen var redan bestämd sedan tidigare.
Det är så typiskt att man får jobb erbjudanden på andra ställen när man redan har jobb de dagarna :( Om Fredagen (förra veckan) fick jag rebjudanden från de 3 ställen jag jobbat på och var uppbokad på ett utav dom och fick tacka nej till de andra två. Måndagen(idag) var jag uppbokad i Hoverberg och fick erbjudande om att jobba på ett annat och imorgon var det lika dant :( Önskar att det kunde vara mer utspritt så att man fick mycket jobb!!

Barnen sover iallafall nu och Mogge är ute och plockar bort ett däck från Chryslern som fått punka, det ska han och Kelly lämna in för lagning i morgon medans Alfons är på dagis-han är pigg nu igen :)

Imorgon har jag öppningen  på förskolan och måste åka hemifrån senast 06.10 =tidigt som attans! Så ikväll hoppas jag att det blir en tidig kväll, det vart det inte igår..Först hade vi besök av Evy och Nini (vilket var mkt trevligt) och sen tog det såklart en bra stund innan man kunde somna också..Jaja, som man bäddar får man ligga!

..Så mycket text, men inget intressant, det är lustigt hur man lyckas..?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0