Mer klappar!

Idag har vi vart i Storhallen och firat jul tillsammans med Mogges pappa, hans Elenor, Mogges faster, hennes Gunnar och Nini.. Fika, mat, gnäll och klappar är vad dagen bestått av..Varken Affe eller Kelly somnade på vägen dit och det resulterade i 2 super trötta barn, varav den ene (Alfons) var super gnällig mest hela tiden. Inte under julklapps utdelningen dock, det var populärt även idag :)

Barnen fick: Handskar (Kelly 3 par och Alfons 4 par..?), fina kläder, bok med cd skiva till, leksaker som spelar och låter, memory, tjocksockar, mm mm mm..Jag hann inte skriva upp av vem dom fick vad och vilken grej som hörde till vilket barn, och nästan allt vart stoppat där det skulle vara direkt när vi kom hem, så jag minns inte allt dom fick..

Jag fick: Escada perfym, vantar, strumpor, tjocksockar, revy biljett, prydnads tomte, skor(!?!?!?!)

Mogge fick:Hugo Boss perfym ,skjorta, revybiljett, slips, tröja, plånbok, skärp.

Dessutom fick vi alldeles för mycket pengar tillsammans. 5000:- är alldeles fööör mycket!! Men tusen, tusen tack!

Båda barnen somnade på vägen hem och var bara att klä av och lyfta över till deras sängar uatn att dom vaknade, det vart alltså en nattning där vi  struntade i tandborstning :( Men deras små tänder lär nog klara sej ändå!
KEllan vaknade och var vaken ca 1 timma innan hon somnade om, men det gjorde inget, hon var så go sååå, med både mej, Nini, Evy och Mogge =)
Dessvärre lär väl inte Alfons ta någon sovmorgon som sovit sedan strax efter klcokan 17, det kan jag ta, bara att pallra sej upp i morgon  :/

Annars så har vi inte hunnit med annat än det ovanståeende idag, Evy och Nini var här och kollade på "körslaget" (snygg Erik) med mej...Annars bara julfirande..Men nu är väl julen ändå slut va?

Kommentarer
Postat av: Desirée

hehe där bak ska jag sitta ;D

2008-12-27 @ 22:47:32
URL: http://mammatillmelvin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0