Jule maten!

Idag har vi inhandlat jul maten, det blir ett ytterst enkelt julbord här hemma iår, med bara det vi verkligen äter. Köper vi för mycket mat blir den inte uppäten och får slängas eftersom vi knappt kommer att vara hemma i mellan dagarna, så det är ingen vits med fööör mycket.

Medans vi var och handlade stannade Alfons hos gammelmomma, vilket han inte hade något emot alls och inte vi heller för den delen. Både före och efter handlingen drack vi kaffe där.

Vi var även in till Emma och hennes familj idag och sa god jul samt lämnade Emmas klappar frås oss. Vi fick med oss en påse hem med klappar till oss också :)
Alfons tycker så himla mycket om Marita (Emmas mamma) Kelly gör också det och det är så roligt att se hur glad dom blir att se henne...

Igår på stan hittade jag ännu en utstyrsel till Kelly att ha i jul och nyår, det blir hennes tredje. En "outfit" ska hon få av gammelmomma i julklapp som jag valde, sen har vi den svart/silvriga klänningen som jag köpte för ett tag sen och den här som jag köpte på rea!

79:- betalade jag för den här godingen! Den är i storlek 68, men den satt perfekt, precis som jag ville att den skulle vara:)
Jag köpte även en helvit tröja till Alfons som han ska ha under sin fin väst, en jacka till mej och julklappar så klart!

"hej hej Nini"

N
u efter att vi kom hem från stan har vi lagt barn, tvättat, vikt tvätt, hängt tvätt, skurat ur skithuset och ätit middag bara jag och Mogge på tu man hand med tända ljus och allt. Nudlar vart det, men det var hur gott som helst, mysigt att bara äta vi två här hemma vid matbordet, det är inte ofta som det inträffar.

Nu blir det bloggläsning!

Kommentarer
Postat av: Lola

Hm....storlek 86 va? ;-)

För 68 borde vara väldigt svårt att komma i? :-)

2008-12-21 @ 20:48:57
Postat av: Nini

Hej Hej.;-)

2008-12-21 @ 22:04:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0