Alfons dagen

Vi lämnade Kelly på dagis klockan 10 idag och åkte direkt in till Hab. Där fick vi lite tips och råd hur vi kunde göra för att underlätta för oss alla. Vi måste bestämma oss för vilka fighter vi ska ta och vad vi ska vara hårda med. Vi kan inte ha det som vi har det nu, vi hanterar samma situation olika jag och Mogge. Man kan heller inte ta alla fighter för då skulle vi inte göra annat än bråka, tjata och gnälla..Så det var bra att höra!

Efter det åkte vi till Coop och handlade och åt kebab. Alfons hittade bollhavet som dom har, det tyckte han var jätte kul..Jag trodde att han inte ens skulle våga gå in i det :)

Efter det var det dags för Alfons att sova, så Mogge körde en sväng med bilen medans jag sprang i de andra affärerna i Lillänge...Han somnade aldrig, så då åkte vi hem.

Efter maten ska vi baka pepparkakor och lyssna på julmusik. Till maten blir det prinskorv, köttbullar, rödbetssallad och potatis. En liten försmak av julbordet.

Så det var den Alfons dagen det, fanns inte så mycket mer att göra när han var jätte trött men inte vile somna..MEn det var kul så länge det varade.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0