Värre än att föda barn!!

JA jag kommer då aldrig gifta mej, om det är så som Emilia sa: -"det är fan värre att planera ett bröllop än att föda barn!!"

Emilia och Anders gifter sej imorgon och jag och barnen har vart där, på Orrgården för att hjälpa dom med det sista. Det sista, det var inte så lite bara det! plocka fram stolar och bord, dekorera, duka, laga mat, + att jag anntar att dom har massvis att göra imorgon med: fota, klä sej, bli sminkad, få håret gjort och dessutom säga JA till varandra!!

Nu vart inte jag där och hjälpe till så länge eftersom Mogge jobbar idag och alltså var jag tvungen att ha med barnen. Det var inte så roligt att ha KElly hängandes i byxbenet och Alfons som tog saft flaskan och sprutade saft överallt i lokalen. Och dessutom tyckte dom att det var kul att leka med allt som dom inte fick leka med så klart.
Tack o lov så var Evy hemma och kunde ta KElly ett tag så jag bara behövde ha ett barn där, men när Affe vart trött så for vi hem och lämnade resten av gänget med allt som var kvar att göra..

Nu ska jag försöka knåpa ihop ett dop och ett bröllops kort tills imorgon, blir dom dålig så hoppas jag att ICA har..

Kommentarer
Postat av: Lola

Nej, nej, att gifta sig kan vara väldigt okomplicerat o lugnt. Om det är så man väljer att gifta sig.

Jag gifte mig för snart 2 år sen. Kyrkbröllop,40 gäster o fixade all mat själv. O det var inte ett dugg uppstressande eller nåt.

Man väljer som sagt själv vart man lägger ribban.



Jag gifter mig hellre än föder barn om jag ska jämföra med när Alma föddes. 22 timmar på förlossningen o sen blev det akutsnitt.

Nä, så illa är det inte att gifta sig.

2008-08-03 @ 14:30:01
Postat av: Mimi

Äh, man ska inte ha så höga krav! Slappna av lite nu Carro, svara ja, kör på ett enkelt koncept så får du se att det inte gör så ont ;-)



Jag hade ju världens finaste dop/vigsel och det var inte kämpigare än enbart dop, faktiskt. Det enda kämpiga var på vägen in mot altaret när M skulle skoja lite fint med mig och sa att han inte hittade min ring!! SÅ GÖR MAN INTE!!!

2008-08-03 @ 20:36:58
URL: http://mammamimi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0