Nu ska det fixas och donas här hemma.

Vi har ju fortafrande inte fått allt på plats sen vi kom hem från Sundsvall, så nu ska vi ta tag i det under efter middagen. Det är skit jobbigt att leva i en enda röra!

Jag rensade just ur barnens leksaks kista som dom har här nere, den var INTE fräsch i botten vill jag lova! Jag hittade en massa mat rester, larver och damm..USH!
Den ska jag försöka måla ikväll, just nu är den blå men den ska bli svart eller vit, har inte bestämt mej än.

Mogge ska koppla iordning fläkten i köket så att man kan steka mat utan att det blir en enda stor dimma i hela huset, hyllor ska upp på Affes rum, stångar ska monteras upp i kaklet i köket, hyllor ska målas svarta och sen hängas upp (när dom torkat) SEN är det dags för en storstädning av värsta sort! 

 JAg önskar att man inte hade barn sånna här gånger,eller det gör jag inte alls, men det vore skönt att göra allt som ska göras på ungefär hälften så lång tid som det tar med barnen med..Så är det.
Vi lär ju inte bli klar med allt innan Kelly ska lägga sej anntar jag och jag vill inte dra igång nån slag borr maskin efter hon lagt sej heller, så vi får väl fortsätta i morgon.

Kommentarer
Postat av: Jane

svar: lill nicke... vet du vem det är?

2008-08-22 @ 16:01:27
URL: http://janemargaretha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0