Just hem kommen..

...från Österåsen där Tommina, Jonas, Hugo och Felix bor! Där vart vi bjudna på mat, glass och kaffe. Det är inte illa!

Annars idag har vi haft en oerhört slapp dag, klockan 11 gick hela familjen och la sej och sov lunch i 2½ timme. Innan dess hade vi bara suttit framför tv:n och kollat på Teletubbies.

Vet inte vad jag ska "roa" mina kära läsare med att skriva idag..?

Alfons har fulla rummet med getingar hela tiden och vi vet inte vart dom kommer ifrån. Mogge vart stucen på halsen av en i natt som tydligen vill dela kudde med Mogge= inte kul!
Ringde Anticimex om det förrut idag, men dom ltede tydligen inte upp själva boet, det fick man göra själv..Jaha, vad faan ska dom göra då?! Hittar man boet så fixar man väl resten själv också *mutter mutter*

Natten var ingen höjdare alls! Kelly vaknade vid 02 och bara skrek och skrek, som om hon vore rädd för något ellr hade jätte ont någonstanns. Så efter en timme av hennes skrik fick hon sova mellan oss. När hon väl somnade så var det ju mysigt, men innan dess så var hon såklart som et yrväder som inte skulle ligga still. Då kan man ju somna..
När Mogge vart stucken av getingen så vaknade Alfons och var lite ledsen, men somnade tack o lov om igen efter en stund.
Så roligare nätter har man ju haft!

Det verkar som om det har ordnat sej med barnvakt under min och Mogges lilla tripp iallafall. gammelmomma har Affe och Farmor har Kelly. tack snälla ni! Nu återstår det bara att bestämma när, vart och hur..?

Nu ska jag läsa bloggar...Som vanligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0