Var lite stressad sisst..

Hade lite ont om tid senast jag skrev, eftersom att barnen började bli trötta och åtminstonne Kelly  var rätt gnällig..
Men nu sover dom, så nu kan jag ta det lugnt..

Glömde att tala om att Carro och Oliver följde med hem efter vi vart i Svensta..Det var trevligt, slog ihjäl en massa "dötid" (om man kan kalla det så när man har två små att ta hand om) Men eftermiddagen vart inte lika lång som den brukar kunna var iallafall :)
Dom följde även med och hämta Alfons på dagis, och fick känna på hur det var att kämpa sej upp för backen till vårt hus (om än en plogad) så var den jobbig. Oliver tyckte förmodligen att jag såg jätte rolig ut när jag konkade vagnen med två TUNGA barn i, för som han skrattade! Jag försökte att tala om för han att det var fult att skratta åt folk som har det svårt, men det sket han i då, för han tyckte det var döroligt!! Gos kille! Tänk om mina barn kunde vara lika lugna och nöjda som han!!

Har just haft kvälls pratet med Sandra, men det vart ett ovanligt kort sammtal ikväll..MEn det måste ju göras..

Pratade även med "Syster Agneta" (som hon kallar sej) som jobbar på operation i Umeå i morse. Fick vata att det var operations avdelningen som jag ska bo på och inte hotellet som jag trott. Där(på hotellet) har vi ju bott förr när vi vart upp, men det var tydligen annorlunda efter en operation   :( Får ju inte ens ha mobilen där..Hmmm! Men än säng telefon :)  Jippie!! :/
Ska stanna i ca 5 dagar, och under den tiden ska Mogge vara "hemma pappa". KAn nog vara nyttigt för han (eller för alla pappor för den delen) Att få vara själv med barnen och fixa allt som ska fixas under dagen, så som: Frukost, dagis lämning, lunch, dagis hämtning, mellis, middag, lek, lek ,lek, kvällsfika och läggningar...Sen har vi ju allt däremelan också typ: städning, tvättning, diskning, plockande av alla slag, mer lek, mm, mm...Och att inte förglömma dessa "jätte roliga" nätter med Kelly..Som sagt nyttigt är det nog!

Bara skit på tv:n ikväll dessutom  :(
Katten har fått mask  :(        ÄCKLIGT!!
Jag är trött  :(
Den andra katten bara skriker  :(
Det är bara Tisdag, alltså lääänge tills helgen  :(

Possitiv jag känner mej...Tror jag slutar här..
God natt!

Kommentarer
Postat av: Mimi

Ja, visst är det så, att även fast papporna är suveräna pappor så ska det till mycket innan de får upp samma tempo och smidighet att få allt att gå ihop :) Nyttigt!

2008-04-08 @ 20:28:34
URL: http://mammamimi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0