Snart ska här bakas..

...Men inte ikväll dock! Deffinitivt inte, eftersom jag borde sova redan!

Idag  var jag på Willys och inhandlade lite bakgrejer, så att jag kan sätta gång med storbak inför Lördagen.
Jag brukar gilla att baka inför födelsedagar, men tydligen inte inför min egen. Har inte alls någon lust..
Men imorgon kväll efter barnen lagt sej, ska jag sätta igång.

Efter Willys åkte jag på IXo och kikade lite. Finns lite fräsiga grejjer där nu, så jag kunde inte låta bli at köpa gröt till Erik och Felix..Inget märkvärdigt bara små tankar...

Innan både Willys och Ixo var jag och Kelly till momma och drack kaffe (min momma). Funderar på om jag ska lämna KElly där någon natt, för att få ha egentid med Alfons (eftersom att han sällan får någon egentid) och framför allt för att få sova!! Kelly gillar verkligen henne. Hon som annars är så mammig och pappig och brukar stor gråta om hon kommer till någon annans famn än min eller Mogges, sat tyst och snällt hos momma medans jag drack min kopp med kaffe..
Jag tycker igentligen inte det känns kul att lämna Kelly hos någon annan eftersom hon sover så fruktansvärt dåligt, men jag orkar snart inte mer! Jag har inget som helst tålamod och jag börjar förstå dom som överge sina barn. Och jag vet att det är inte hälsosamt när man börjar tänka så, men försök själv att inte sova en hel natt på 9 månader och bara höra gnäll och skrik på dagen. Dessutom är det ju inte så att hon bara vaknar en eller två ggr per natt utan snarare tio ggr. Det är inte kul. Och för att vara den bra mamman jag vill vara så måste jag få sova!!!
Även fast Mogge kliver upp på nätterna och tar Kelly så vaknar jag och kan inte somna om först jag vet att KElly sover.
 Så nu börjar jag på allvar längta till jag ska till Umeå, inte just för operationen (jo den med så klart) Men mest för att få sova och för att få längta hem och sakna allt vardagligt. *gnäll gnäll*


Efter dagis hämtning förljde jag och barnen med amria hem för att äntligen få uppvakt Alvin på hans födelsedag. Tiden sprang iväg!
Hem, laga mat, åt, lekte, bada barn, fika och vipps så var det läggdags för barnen...Äntligen!!
MEdans barnen sov så kläddej ga av mej (butt naked) och skurade badrummet med diskborste. Så när det rent och fint (så fint som ett badrum på ca 7kvm som är renoverat på 70-talet kan bli) rent är det iallafall!!

Innan jag var klar med vårat "gigantiska" badrum så hade KElly vaknat fleeera ggr och så har kvällen fortsatt
=(
FAst nu har hon iofs sovit ett par timmar utan att vakna, så vem vet, kanske hinner jag gå och läggame innan hon vaknar igen..Håller tummarna att jag hinner sova en liiiiten stund innan det sätter igång igen..

Nä, man kanske ska ta sej i kragen och hoppa i säng..

Go natt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0