Jag svettas ihjäl!!

Men lik förbaskat så sitter jag här med en kopp te, och kan inte sluta dricka..

I förmiddags började jag och brnen med att gå till dagis kl 9, som alla andra Mån, Tis och Onsdagar. Efter vi släppt av en ovanligt glad Alfons på dagis, gick jag och Kellan ett varv runt byn i solen, det var såå skönt att gå i solen kl 9 på morgonen utan att frysa...Jag längtar sommaren!!!
Efter den ca 1 timmes promenaden gick vi hem och väckte Mogge och fikade tillsammans.

Tvättade och donade lite här hemma (precis som vanligt) och hux flux så var klockan dax att hämta Alfons på dagis, dvs kl 14.
Hade packat ner lite "mellis" till barnen som dom skulle äta ute i solen, men vart var solen då då?! Borta!! MEn det hindrade inte oss från att vara ute och fika..

Efter 1½ halv timme ute kom jag på att jag skulle höra med Sandra om dom skulle vara hemma efter jobbet, och det skulle dom..Så vi packade in oss i bilen, åkte till Hackås och hämtade upp Sandra sen åkte vi hem till dom och käkade middag. TACK FÖR MATEN! Alfons och Stella lekte men Kelly var trött så hon gnällde mest hela tiden :/

När barnen var tillräkligt trött så åkte vi hemöver. Släppte av Sandra på hennes jobb innan. Ingen rast och ingen vila, för den damen inte!

Och nu är jag hemma och dricker som sagt mitt te här framför datorn. Barnen sover.

Nu ska jag läsa bloggar.. Go natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0