Jag må jag leva!!

GRATTIS till mej själv  ;)

Första dagen av mitt födelsedags firande är äntligen över!! Nu låter det som om jag har ett hej dundrande kalas, men det har jag inte, bara tårta, bullar och kaffe. MEn halva våra släkter har vart här idag. Imorgon kommer pappa med familj och min farbror med familj. Farfar och Görel är i Madeira och mamma och momma kommer i veckan någon gång.

Dagen började med att Tommina och Felix kom, strax efter det kom Maria, Alvin och Vilmer, sen Carro och Oliver och sisst, men inte minst i kompis-skaran som skulle komma idag var Sandra, Fredrik och Stella.
Sen rullade det på med besök av: svärfar, Elinor, Marianne, Gunnar, Svärmor, Theres, Engla, Emma, Maritah, Ingvar och Evy. Evy har just åkt hem och iomd det är firandet över för dagen..
Nu när jag tänker efter har INGEN i min släkt vart här idag..Hmmm..MEn dom kommer ju som sagt.

Barnen har vart jätte duktiga hela dagen, båda på gott humör trotts att Kelly endast sov en gång på hela dagen (visserligen länge men..) Och Alfons sov ingenting alls. Go barn helt enkelt!

Jag har fått många fina pressenter idag, Tex: Svarta korgar, frän te kula+te, ljusstakar, blommor, folk öl =), fotoalbum, dukar, lotter, pengar, en skyddsängel att ha runt halsen, massa oliv hud produkter mm mm. Så jag är jätte nöjd med allt! TAck allihopa!
Det jag hade önskat mej av Mogge var att han fixade så att jag snart kan tattuera mej, det hade han gjort! Så nu hänger det på mej att komma på hur den ska se ut..

Som vanligt lite bilder.

image167
Vi hade ju mys kväll med Alfons igår efter Kelly lagt sej. Jätte mysigt var det trotts att han var helt utslagen kl 8 och ville gå och sova..MEn lite "gotta" han vi ju med iallafall!

image168
Födelsedags "barnet"

image169
KEllan fikar..

image170
Alfons och Stella fikar...

image171
Carro och Oliver fikade..Och bäbisen i magen klagade säkert inte ;)...

image172
Mogge, Svärfar och Elinor fikade..

image173
Alfons fikade lite mer...

image174
Lekdags...

image175
Vink vink.

image176
Trötta och slitna efter dagen..

image178
Åhh vad barnen ville sitta i knä på pappa..NOT!

image179
Vi!!

Ja det var den dagen det..

Tack och adjö för ikväll.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Är inte heeeelt nöjd med bilden men okej då =) Tack för jätte gott fika iallafall, får se om jag lyckas få till nått liknande eller om det blir Ica fika =)

2008-04-19 @ 22:22:03
Postat av: Carro

Är inte heeeelt nöjd med bilden men okej då =) Tack för jätte gott fika iallafall, får se om jag lyckas få till nått liknande eller om det blir Ica fika =)

2008-04-19 @ 22:22:41
URL: http://dacarro.blogg.se
Postat av: Joanna

kikar in.. Fina bilder! o du,grattis i efterskott! :) men du.. du har kort på en som heter ellinor.. inte råkar hon jobba i köket på lövsta?? Ha det toppen! kram

2008-04-21 @ 00:23:26
URL: http://nogg.se/joanna
Postat av: Desirée

Grattis i efterskott. :)

2008-04-22 @ 13:37:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0