Inge Kälarne =(

Det är med gråten i halsen som jag lägger planerna på att åka till Kälarne åt sidan:(
Imorgon var dagen D, dagen då jag och barnen äntligen skulle packa oss iväg för att hälsa på våra vänner i Kälarne. Inget skulle få stoppa oss! ...Förutom pengarna:(
I Lördags när jag och Sandra var på stan så tog jag ett kontoutdrag där det stod att vi hade 7000:- kvar. JIPPIE!! tänkte naturligtvis jag, eftersom att det var 3000:- mer än vad vi hade 2 dagar innan..Tyckte inte då att det var något konstigt då, utan enbart kul..
Tills idag, när jag och Emma skulle äta och mitt kort medges ej. MEn va faan! Emma fick lägga ut för mej eftersom jag var säker på att det fanns pengar på kontot. Ringde telefon banken, som gjorde det klart för mej att vi hade 4 kronor på person kontot..?!
Ringde Mogge och fråga vart pengarna tatt vägen. Han var minst lika stort frågetecken som jag var.
Hem, kollade på banksidan och enligt den så har vi aldrig haft 7000:- (efter det att räkningana var betald) Utan 4000:- Mysko, väääldigt mysko! Eftersom att jag är heeelt säker på att det stod att vi hade 7000:- kvar, Sandra hörde ju lyckan i min röst då.
Jaja, vi klarar oss, det gör man alltid, men det var så snopet. Tur att det är barnbidrag på Fredag och att vi ska få igen några tusen av folk som har lånat av oss till helgen med..
Tack o lov så har vi ett check konto som vi kan föra över ifrån om det krisar, man vill ju inte vara helt pank på kortet utifall det skulle dyka upp något som måste handlas..Förde över några hundringar iallafall..

Så det känns väääldigt tråkigt att det inte blir någon tur till Kälarne i morgon! Det är helt enkelt inte menat att vi ska träffas. Vi ska väl läsa varandras bloggar bara..?

Bank jävel!!      För jag ÄR säker på att vi hade 6987 kronor på kontot i Lördags!! Banken måste ha gjort något fel, som dom inte meddelat oss om. Kanske råkat satt in eller nåt, och snabbt som ögat tagit tillbaka dom...? Nå konstigt är det ju iallafall..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0