Hurtig!

Kom just in efter en kvällspromenad UTAN vagn. Gick helt själv, bara jag och Mp3:n som tog ett varv runt byn, trottsade duggregnet och fortsatte gå hela vägen, fast att jag befann mej vi en avstickare som skulle gjort promenaden ungefär hälften så kort. MEn Takida i lurarna så spelar det ingen roll vilket väder det är!! Varvade Takida med Timalands "The way you are" Rock versionen. MEd den musiken går det med rask fart. Jag och KElly tog även den promenaden i morse. Det vart även en liten promiss mitt på dagen, fast med Alfons i täten som avgjorde vilken fart vi skulle hålla. Han tyckte det skulle vara snigelfart, så det var helt enkelt bara att gilla läget, och gå snigelfart. (3 promenader under en och samma dag! Därav rubriken)  ;)
Har kommit på att det kanske behövs liiite mer än att bara låta bli att äta sött, och ta en promenad emellanåt för att bli av med dom sista kilona innan jag når min första målvikt, så det behövdes nog.
Det har vart så skönt väder idag och jag hade gärna vart ute med barnen hela dagen, om det inte var för att min farbror ringde och påminde om att han fyllde år :) Så det var bara att packa sej in i bilen och åka mot Marieby. Väl där vart det tårta och kaffe, gott!
Kom hem runt 17, så det vart inte middag först strax före 18, det är ovanligt sent för oss att äta den tiden. Alfons hann bara vara vaken en liten stund innan det var dags att gå och lägga sej. När han var i säng, då smet jag ut på  promenaden, och nu när jag kom hem så sov båda barnen så sött och Mogge tittar på "Erik och Mackan, hela och rena" Jag hör dom i bakgrunden, det är rätt så roligt faktiskt.

Som vanligt så har jag inte mycket mer än så här att komma med, men jag bjussar på lite bilder från dagen...

 Ute i solen!!

 Mogge kom och hämtade Alfons innan vi skulle äta lunch.

  Bus efter maten..

  Gos Kelly som har krypigt fleeera gånger idag och fleeera steg åt gången..Duktig tjej!!

  Mys innan vällingen..

  -"Mogge nu får du knäppa några bilder på mej och Kelly!! Du tar aldrig kort på oss, se så knäpp nu!"
 -"jaha". 

Kommentarer
Postat av: Gärdvall

Då var det nog er bil jag såg när jag körde på Vallsundsbron ändå...

2008-04-06 @ 22:50:56
URL: http://gardvall.blogg.se
Postat av: Mimi

Duktig tjej du har som kryper!! Och du då, med din hurtiga stil, hur får man sån? Det vore på tiden att jag började röra på mig också istället för att bara sitta och svulla en massa goda saker :)

2008-04-07 @ 08:32:49
URL: http://mammamimi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0