Här ska cyklas..

Idag på stan så köpte jag cykelstolar och cykelhjälmar till barnen, så nu jäklar åker cyklarna fram!
Det är ju bart på vägarna, så det finns inget som kan hålla oss tillbaka. Förrutom dåligt väder då.

Visste ju som sagt inte vad jag skulle hitta på till mamma i 40 års present, så jag åkte på diverse möbel affärer för att hitta fina stolar till en hyffsat billig peng. det misslyckades totalt! Alla stolar som var fina gick loss på mellan 300-1000 kr styck, och jag skulle köpa 4 stycken, det skulle bli alldeles för dyrt för våran plånbok :( Så det slutade med att jag köpte massa krims krams som ljuststakar, dukar, brödkniv (som hon önskat sej), kaffe muggar och...ja, det var allt. MEn tanken var att jag skulle hem och titta på Blocket.se om det fanns några fina stolar där, och om det inte fanns så skulle vi köpa ett presentkort på någon salong av något slag. MEn tillslut så hittade jag stolar som passade till hennes köksbord (furu) 4 stycken + ett bord till för 350:- Det var billigt..Och taget! Jag ringde först mamma för att höra om hon skulle ta illa upp om vi köpte begagnade stolar till henne, men det skulle hon absolut inte! Hon ville t.om betala dom själv. MEn där sa jag stopp, det fick hon ju så klart inte! Då blir det ju ingen present. Så innan vi åker till Lit för att hämta upp dom imorgon, så ska vi leta efter några fina stolsdynor till som passar till dukarna och ljus stakarna jag köpte idag. Hoppas hon blir glad :)

Efter vi var klara med rundan så åkte jag och Kelly för att säg grattis till mamma/momma en snabbis, och efter det var det dags att hämta upp Alfons på Mogges jobb, surrade lite och sen åkte vi vidare till momma/gammel-momma och fikade. dom skule ge mamma en ny dammsugare och ev en ny tv, snacka om att man kommer få mindervärdeskomplex imorgon när man kommer med begagnade stolar   :/ Men hon behöver ju det ju!

Efter fikat bar det av hemmåt..

Kelly var trött redan när vi kom hem runt kl 16.30 idag, men ändå lyckades jag hålla henne vaken till 18.30 ungefär, så nu återstår det att se om hon sover för natten, eller om hon snart vaknar..
Alfons ligger i sängen han med, men jag hör hur han bökar på i sängen, så han sover inte riktigt än, men snart hoppas jag!

Och till alla jag känner: Blogga mera och oftare, tack! Jag har tråkigt efter barnen lagt sej och allt plockande är klart!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0