En gång om dagen...

..Är det KElly sover nu och sen hon började med det så har hon sovit hela nätterna!!
Ok, hon kan ha vaknat till en gång per natt, men sen kan hon sova till 07.30-08.00 och det klagar jag inte över!! Dessutom är det jätte skönt att båda barnen sover samtidigt på dagarna, så har det inte var förrut.

Idag har iallafall jag vart en sväng på stan med Emma, det var ju inte så många affärer som var öppet men det räckte med en för att jag skulle kunna göra av med en 5-hundring ;)
Innan vi var på Åhlens (där jag gjorde av med pengarna) så käkade vi kebab/hamburgare. MEn något måste ha vart fel med mej och Emma idag, vi som i vanliga fall är väldigt (VÄLDIGT!!) matfriska, åt inte ens upp en tredjedel av våran mat..hmmm...

När jag kom hem från stan så hade vi svärmor och Willy här på besök, det var trevligt! Både Alfons och Kelly var nyvaken från lunch sovningen när jag kom hem och alla satt och fika. Efter en stund visade Kelly stolt upp några steg för farmor och att hon kan säga pappa. Duktig tjej!! *mallig mamma*

Alfons kollade på "5 myror är fler än 4 elefanter" förrut, och precis som vi anade, så tyckte han att det var ett roligt program. Dom både räknar, visar bokstäver och så är det lite djur med också, så det var en höjdare och föll precis han i smaken :)

Lite bilder från dagen:

image223
Emma på "katten" på stan och så fort en kamera kommer fram, så kommer även "hårdrocks tecknet" fram.

image224
Emma och jag posar i bilen medans vi väntar på att tåget ska passera i Brunflo.

image225
Dom här korgarna köpte jag idag..
image226
Så här såg det ut innan..

image227
De här bodysarna köpte jag även till Kellan. Hon har en likadan vit med gittarer, men eftersom Emilia (www.misstrucha.blogspot.com) hade skrivit i sin blogg att det var rea på dom, så vart jag bara tvungen att ha en grå med ;)
 
image228
Alfons i sin pepparkaks dress som nu mer fungerar som pyamas..Han har nyss lagt sej..


Det var det jag hade att komma med..

Eller förresten! Katterna hade loppor:( Så nu är dom avloppad och alla sängkläder har åkt i tvätten..Fortsätter det så här hela sommaren, så får någon anna ta över dom..Där det inte finns loppor!!
Tyckte att det var lite väl med 15 bett redan den här årstiden...MEn lopporna var nog förklaringen..KAtt djävlar ;)

Kommentarer
Postat av: Desirée

Superfint med korgarna!!

2008-04-27 @ 22:07:17
URL: http://glitterfia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0