trött!!

JAg är så trött att jag lätt och ledigt skulle kunna somna här på datastolen, lägga ner huvudet på tangentbordet och bara sova! Men ett litet problem som skulle kunna hindra mej från det är Kelly, som sitter här hos mej och tuggar på min hand och surrar. Hon har nästan nyss vaknat och känner säkert inte alls för att sova nu om jag känner henne rätt.  "Sova, det får man göra i graven", som man brukar säga. Jag inser precis att det är en mamma, med två små barn, varav ett av barnen inte sover på natten, som har skrivit det citatet.. Så måste det vara!
Kelly har inte sovit en enda hel natt sen den dagen hon såg ljuset för första gången. Hon har valt att bli en sån tjej som bara sover ca 20 minuter i stöten, om det inte ä mitt på dagen och hon ligger ute i vagnen vill säga, för då kan hon minsann sova. 4-5 timmar om det vill sej väl:/
Kan ju dessutom inte gå och lägga mej nu, nu när snart andra avenyn börjar! Hur skulle det se ut?!
MEn snart har Mogge semester i 2 veckor, och då kanske man har någon att dela dessa kvällar med, det vore skönt att ha en Mogge som jobbade dag ibland istället för ständig kväll.. Men man kan ju inte få allt här i världen heller...

Imorgon ska jag nog ta det lugnt, elller så lugnt som det går så här en vecka före jul:)
Idag sprang jag ju på stan och letade dom sissta julklapparna, med en Kelly som visade sej ha feber (upptäckte det när jag kom hem) jag som trodde att den var över :( stackars barn..
Och sen var det bara att springa på dagis och hämta Alfons, hem, laga mat, sanera efter middagen, leka, ta hand om två gnälliga barn, lägga den mindre, göra kväll på den större, lägga den större, ta upp den lilla( som sov så länge som 1timme!!), och nu sitter vi här och väntar på Andra avenyn..
Jaja, nya tag imorgon!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0