Lucia dagen..

Luciadagen började ju så mysigt på alla sätt, med luciatåg på dagis där Alfons var pepparkaksgubbe och Kelly fick vara lite lucia med pepparkakor, lussebullar och kaffe...
Men sen satte helvetet igång=( Klockan 13.00 hade Alfons tandläkartid (första rutinbesöket som vi var kallade till) Alfons var jätte trött eftersom att han inte hunnit sovit något på dagen och ville inte alls sitta still i mitt knä för att lyssna på vad tandläkaren sa. Tack och lov så skulle dom inte in i munnen och titta utan det var bara information (som vi för övrigt redan hade fått en gång på föräldragruppen, men men..)
Sen klockan 14.00 så var det sprut dax för för BÅDA barnen, För Kelly gick det bra, men Alfons vart ledsen, han var ju tvungen att ta sprutan i armen, för första gången och det gjorde ONT!!
När vi kom hem klockan 15.00 så var barnen heeelt utmattade så båda somnade och sov i flera timmar båda två. Då städade vi hela huset, med dammtorkning och allt!!
Mogge fick vara ledig den kvällen för jag kände inte alls för att ta med båda barnen själv på både
 spruttagning och tandläkartider..
Och gud bevars att Mogge var hemma på kvällen, för Kelly hade JÄTTE ont där dom tog sprutan och kunde inte alls sova utan bara skrek=( och eftersom att Alfons sov till kl 17 så var ju inte han trött först klockan 22 och jag var ju trött som vanligt med tanke på att KElly Aldrog har sovit en hel natt utan att vakna ca 10 ggr..Så det var skönt att ha nån att dela den kvällen med..


JA det var den dagen det...  ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0