Jag undrar ja..

Jo det jag undrar över är omm Kelly kommer att sova för natten eller om hon kommer att vakna för kl 21..? MEst troligt så kommer hon att vakna före kl 21 om jag känner henne rätt;)
MEn jag har gjort allt som står i min makt för att hon eventuelt ska sova för natten, jag väckte henne redan kl 16 när hon låg ute i vagnen och sov, roade henne på bästa möjliga sätt, i nästan 3 timmar lekte hon och var glad att hon kunde sitta och leka. Men slog tröttheten till, det enda som dög var att jag bar henne runt, runt i huset för att titta på alla olika julbelysningar som hänger/står i våra fönster. 19.30 tiden var hon så trött och gnällig att jag gjorde välling till henne som hon åt upp och somnade sen i mitt knä, så nu har hon legat i sin säng och sovit i drygt en timme och jag sitter och väntar på att hon ska vakna (hoppas naturligtvis att hon sover ett bra tag till så att även jag hinner sova i några timmar)..

Jag har iallafall slutat helt att amma henne nu!!! DEt känns riktigt skönt faktiskt. Mestadels så att jag får göra min efterlängtade operation snart, eftersom att man tydligen inte fick opereras medans man ammade, så valde jag därför att sluta!
Men det var ovant att gå på stan med henne, förr har de ju bara vart att hänga fram en tutte för att ge henne mat så var hon nöjd, men nu var det ett riktigt projekt för en ovan vällings givare.
När hon vaknade på stan så var jag hungrig och tog förgivet att Kelly också var det och valde därför att gå och äta på Mc Donalds eftersom att jag vet att dom har en mikro där som man kan värma barnmat i. Jag tog fram min pulverdosserare och skulle blanda i ordning vällingen, hmm vart hade jag tänkt att få vatten ifrån då?! Inte hade jag någon 5 kr så att jag kunde gå in på toaletten för att hämta vatten och inte hade jag någon lust att ställs mej i den super långa kön heller för att be om lite vatten. Nähe, då får hon väl klara sej tills vi kommer på Ö&B då tänkte jag, så kan jag "synda" och ta varmvatten direkt ur kranen och få varm välling på det viset. Väl på Ö&B så visar det sej att det bara finns kallvatten på deras kundtoalett, men va faan!! Ledsen Kelly men du får äta kall välling idag. Jag hade ju i nget annat val än att ge min(vad jag trodde) vrålhungriga dotter kall välling. MEn när vällingen  väl var färdig blandad och klar att äta, fast den var kall, så var hon ju naturligtvis inte hungrig utan mer trött..Så hon fick somna i bilen och var ju nöjd med det..Jaja, jag har iallafall lärt mej att jag ska ta med en termos med varmvatten i nästa gång jag lämnar hemmet med Kelly..  :)

Kelly har iallafall vaknat och jag har vart upp till henne 2 ggr sen jag började skriva, men ikväll tänker jag inte ge med mej! Hon ska få ligga och skrika och på det viset trötta ut sej, så att hon somnar någon gång och lär sej(förhoppningsvis) att göra kväll tidigare än 22-23 tiden på kvällen.. Det kanske låter mackabert att låta sin lilla dotter ligga och skrika bara för att hon ska bli trött, men så länge hon håller mej vaken hela nätterna så tänker jag prova allt vad som bara finns att pröva tills dess att hon sover en hel natt, eller åtminstonne bara vaknar var 3:dje timme!!  ( jag går ju naturligtvis upp till henne i mellan åt)...

Nu ska jag titta på en film och lyssna på barnskrik, kan det bli mysigare =(

Kommentarer
Postat av: Mimi

Hmmm... Ja, det där med matande på stan är inte det smidigaste ibland, men man lär sig ju fort att termos är ett måste! ;-)
Det låter som vi har ganska lika kvällar du och jag... Tv med barnskrik, inte illa alls faktiskt! :(

Kul att du börjat blogga iaf!!

2007-12-21 @ 14:46:26
URL: http://www.mammamimi.blogg.se
Postat av: Anna Andersson ;-)

Kikar in o läser lite..
Kram kram

2008-01-01 @ 21:40:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0