I ♥ rockring!

Jag har vart effektiv idag också!
Mös ett bra tag i soffan med Kelly och Ebba ( Alfons är hos stödfamiljen) tidigt imorse.
Städade nedervåningen.
Åkte på gymmet och tränade en timma.
Hämtade upp Emma och åkte på stan. Florerade runt med henne några timmar och nu sitter jag alltså på jobbet.

På gymmet finns det en sån rockring med tyngder i som jag brukar varva träningen med och jag älskar den! Den ger mej visserligen blåmärken runt hela överkroppen, men det är det värt. Jag är grym med den!!


hur är det möjligt!?

Jag är så vansinnigt trött idag!
Antingen har jag tillbringat för mycket tid med en sjuk ebba så att jag blivit sympati sjuk eller så håller jag på att bli sjuk..?
Trisst att känna sej som en jävla lurv hela dagarna!


just nu sitter jag på jobbet och här kommer jag att vara tills imorgon kväll, inte helt felmed en pause från sjukstugan faktiskt!
Tur man har jobb man trivs på :)

munherpes..?

Ebba vaknade imorse med en blåsa på överläppen... under dagen har de spridit sej i hela munnen, så nu är tandköttet så svullet att det når lika långt ner som tänderna. Hon har varken ätit eller druckit först nu på kvällen då vi fick i henne påskmust och lite burkmat.

Att torka henne runt munnen är ren tortyr, så både tandborstning och ansiktstvätt har uteblivit idag (som synes på bilderna)






jag har verkligen erbjudit henne allt ätbart idag och hon har provat att äta men det har slutat i gråt för att hon har så ont.

Alla god ting är 3 ★








Ni driver mej dagligen tillvansinne, men det finns inget eller ingen som jag älskar lika villkorslöst som er!
Jag älskar er! ♡

Stora barn!








stackars krake!

Gårdagskvällen resulterade i ett besök på akuten för Ebba.
Jag hämtade henne klockan 15 på förskolan - frisk och kry. 15.30 hade hon hög feber och orkade ingenting.
Hon satt helt apatiskt och bara frustade i andningen och vibrerade. Sandra rådde mej att ringa 1177, som i sin tur rådde oss att komma in.

Väl på plats vart hon undersökt 40, 2 i feber, hög puls och lite förhöjd sänka och blodprovet visade att hon hade en virusinfeksjon i kroppen men att vi kunde åka hem, så länge vi höll koll på febern och att den skulle ge med sej inom några dagar, annars skulle i söka läkare igen.

Himla konstigt att allmäntillståndet kan ändras så fort!


kl 15.30


kl 20


kl 22 (i väntrummet)


kl 22.30 slumra till en stund.

kl 01 var vi hemma och sov som stockar tills kl 9 när sandra kom på kaffe :)


oj då..

Idag på gymmet pasaade vi på att fråga pt:n som jobbar där om lite allt möjligt. Bla berättade han att 30-45 minuter varierad träning 6 dagar i veckan var det bästa när man tränar för att gå ner i vikt. Vi har kört ca 1, 5 timmar (minst) när vi vart där. Så kortare pass hädan efter! Tur att jag har lite redskap hemma också så jag inte behöver åka till gymmet varje dag för ett så kort pass. Jag älskar verkligen att gymma, tiden flyger iväg och man är svettig och äklig när mn åker hem :)
hur fan ska man kunna begränsa något så roligt?




jag luktar som sej bör!

jag luktar svett.
Men efter ett hårt pass på bandet så vore det väl fan annars.
Nu - dusch!




det trodde jag inte!!

idag kom dagen jag aldrig trodde skulle komma!!
Inte nog med att Kelly cyklar utan stödhjul, Alfons gör det också! Herregud så duktig dom är. Med tanke på att de cyklat max 10 gånger under tiden vi bodde i Kövra och då med stödhjul så tycker jag att dom är fantastiska! :)





bye bye guldlock!

nu är barnen klara hos frissan och jäklar så snygga dom vart!










samma pappor??

Hur är det möjligt att våra 3 barn har 3 olika ögonfärger?
Bör Mogge kräva faderskapstest? ;)



ebba - grön


alfons - brun



kelly - blå





finns det en blogg app?

NU harjag tagit hem blogg appen, hade inte en aning om att det fanns!

igår hade vi lite gårdsstädning här hos oss. Dock syns det lnappt sedan de var här och borrade för bergvärmen.





Nu ska vi hämta Alfons på skolan för att ta de stora barnen till frisören och bli sommarsnygga. Mycket viktigt!

stora dagar

18/4-2013: våran fjärde bröllopsdag 19/4-2013: min 28:onde födelsedag 20/4-2013: jag blir bortskämd med presenter 21/4-2013: KELLY LÄR SEJ CYKLA UTAN STÖDHJUL!!! 22/4-2013 Touranen går igenom besiktningen utan anmärkning

men nu ska ni få höra!!!

Jag har vart på gym! GYM! Förstår ni? :) Jätte roligt, även om jag kände mej som bambi på hal is i många av maskinerna. Men det ska det nog bli ordning på så småningom!

så tacksam!

Åh herre gud vad jag är tacksam just nu!! Ebba har vart sjuk sedan i onsdags och mer eller mindre bara skrikit sedan dess. Jag tycker synd om henne men jag tycker minst lika synd om resten av familjen som får stå ut med gapandet. Enda gången hon vart nöjd var igår när Susanne var här. Några timmar efter hon åkt hem stod Ebba iklädd stövlar i hallen och skrek att hon ville "ÅKAAAAA SAAAAANN!!" Ebba ringde och frågade om hon fick det och en halvtimma senare var hon levererad till myrviken :) Så inatt har hon sovit där :D Hela familjen nöjd och glad. I eftermiddag hämtar vi hem skrikapan igen.

när gud verkligen hör bön!!

... Eller Joel hör den iallafall :) Jag hann knappt publicera inlägget om vad jag önskade mej när jag fyller år innan han kom springandes (ja faktiskt, springandes!!) med en jättestor boxningssäck och ett par handskar... till mej!! :) Jag vart så glad! Så nu måste garaget bli klart så jag kan hänga upp säcken, den väger lite mer än vad innertaket i det här gipshuset håller för!

när man vet vad man vill ha!

Snart fyller jag år- 28 år, tidigare år när Mogge frågat vad jag vill ha, har han fått till svar: "ehhhh, jag vet inte" I år är det inte riktigt så, i år har jag massor av saker jag vill ha. Några exempel: ● HANDLEDS VIKTER ●TRÄNINGSMATTA ●BOXNINGSSÄCK SAMT HANDSKAR ●SOFTSHELL JACKA ●PRESENTKORT PÅ STADIUM ●UNDERKLÄDER osv osv... Så i år borde det bli lätt för honom ;)

bästa sällskaps damen!

Idag innan jag började jobbet har jag dejtat fina Emma. Vi har vart på stan och shoppat lite, käkat lunch och snackat skit om folk vi gillar. Kvalitetstid helt enkelt :) Helskum känsla att jag i år har vart kontaktperson till henne i 8 år..ÅTTA år! Å.T.T.A!!! Då, för åtta år sedan, var vi unga och virila och snart är vi två gamla tanter ;) Älskade Emma - min tjej ♡

Myskväll.

Igår eftermiddag jobbade jag några timmar fast på hemmaplanen. Funkar jätte bra det också, även om jag föredrar att jobba på jobbet och vara "ledig" hemma. Senare på kvällen gick jag över till Sandra och drack några glas vin och tände upp vattenpipan. En till granne anslöt sej under kvällen också. Mycket trevligt!
Resten av helgen jobbar jag.

invigning!

Sol, solbriller, SKINNPAJ och endast 2+ grader. Men skinjackan är invigt för i år!!

kaka på kaka!

Mamma fyllde år igår och Susanne idag. Så imorse när jag kom hem från jobbet duschade jag och gjorde iordning mej och barnen och åkte tillbaka till stan för att uppvakta mamma. Där vart vi bjudna på lunch och kaffe.
Iomd att jag svept sista kaffekoppen åkte vi till myrviken där det vart middag och tårta hos susanne. Alfona knåpade ihop ett presentkort som present till henne:
På vögen hem såg jag fram emot ett riktigt hårt träningspass i mina nya inomhusskor... men där sa kroppen stopp!! Svårt att andas och benhinnorna värkte redan efter första kilometern på löpbandet. Så jag sprang en km till men gav upp! Fan så lejsamt :( Så nu ligger jag nyduschad i soffan och har dåligt samvete för att det endast vart ca 9 minuter på löpbandet idag. Jag tänker vägra bli förkyld och jag hoppas att värken i benhinnorna beror på att skornar nya..?

ich liebe REA!

Jisses vad jag fyndat idag... efter massa timmar på djungelhuset med barnen och innan jobbet.
Kag behövde verkligen skor att ha när jag springer på löpbandet, Mogges skor är sönderdammad av garagerenoveringen och sommar lär det ju bli så barnen fick sommarskor. Resten var bara för att jag ville :) Allt som allt skulle det ha kostat 3699:- det betalde jag inte! Inte ens ens en tredjedel betalade jag :) KATJIIIING!

RSS 2.0