* * *

Ja, jag lever, nätt och jämt... ;)

Ville bara visa ett lite livs tecken även här.

Återkommer när jag har något mer intressant att komma med.

Jag vet!

Kag vet att jag ÄLSKAR snön just nu...
Men att jag HATAR den så fort julen är över.

Det är så härligt att se barnens leende över att få leka och ståjja i snön. "det finns så mycket att göra i snön mamma" (citat från Alfons)
Och visst är det så!

Just nu är det ju fantastiskt!


PULKA!


SKOTER


SKIDOR!


SURA PÅ ETT PAR SKIDOR :)


SOPA BRON!


Ja just nu gillar jag det, men sen då?!

I all spontanitet..

.. och hastighet, så bytte vi sovum idag! Kellys rum mot vårat.. Hon får det lite mindre, vi mycket större men nu barnens rum ligger anslutna till varandras. (man måste gå in i Alfons rum för att komma in i Kellys/vårat gamla sovrum)


Vårat numer ljusblåa sovrum:







Kellans nya rum:







HLR!

Igår var dagen då jag för första gången (sedan grundskolan) som jag gick en HLR kurs. Uppmanar verkligen ALLA att gå en sådan, hade inte jag gått den hade jag absolut gjort fel om någon fick ett hjärtstopp.. Nu känner jag att det sitter, men anntar att jag måste friska upp mitt minne om ett par år igen! Dessutom får jag nu använda en hjärtstartare om så skulle behövas =)


Det snöar idag och det var då jag insåg att jag behöver att par bättre skor än jympa skorna, så ett par Uggs fick det bli så länge, 99 kr på RUSTA :)

barnen har ritat för fulla muggar nu på eftermiddagen, dessutom har vi bakat en äppelpaj som ska få bli efterrätt.

Jag kan inte sluta att älska barnens konst! Detta är Alfons mästerverk!

Från vänster: Alfons, Kelly, pappa och mamma. Och på den gröna bilden är det Moffa utan skägg som kissar.. det ser ni väl? ;)



Billigt!

Japp nu var det ett tag sedan sist, förmodligen för att jag inte har något vettigt att skriva om...?

Var i Sundsvall med Sandra i Söndags, en vääldigt spontan tripp.. Sandra lastade sin volvo full ,medans jag kom ut med en påse väd ynka 400kr... Skönt med miljöombyte, synd att jag inte var i behov utav mer roliga grejjer :)

Var även barnvakt mellan Lördag och Söndag, Erik sov här och det gick toppen bra, tuff kille det där =)


Ska snart lämna barnen och åka iväg till stan och jobb...

Jo förresten så ska vi nog säga upp hemtelefonen! Känns lite lyxigt när man ringer från den för MAX 4 kronor i månaden.. Ok om det bara var det man betalade, nu är ju inte läget så tyvärr... Så vill ni något hädan efter så blir mobilen bra =)

(Kommer inte ens åt några bilder från datornn är jag är inne på Alfons sida)



Igår var jag och barnen ledig - djungehuset är en passande aktivitet sådan dagar.. synd bara att jag och Kelly ska bli osams MINST 2000 gånger om dagen bara... Annars var det trevligt, handla hann vi med också!

Nä, nu måste barnen kläs för en dag på dagis!

RSS 2.0